Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Pala #3999 üzenetére

    Ha a balanced-ről high performancra raktam az energiagazdálkodást, akkor az nekem is ritkította a BS hibát, de meg nem szüntette.

    Először a nem stabil áramellátásra is gondoltam, de egy GTX580-at meg elvitt az 550-es Arctic tápom gond nélkül, szóval ez a gond kilőve.

    Egyébként a legtöbb játéknál más-más segített, az egyiknél a Vsync állítás, a másiknál az árnyékok babrálása, a harmadiknál a felbontás változtatása.

    Valamelyik külföldi fórumon már Full HD hibának hívják, mivel a legtöbb esetben ebben a felbontásban vagy e fölött jön elő a hiba gondolom mivel itt van durvábban leterhelve a kártya és épp azért valószínűleg itt a legnagyobb esélye a memóriavezérlőnek is túlmelegednie.

    Ezt alátámasztja az amit a Metro 2033-nál tapasztaltam. Ott amint levettem a felbontást 1920x1200-ról, 1680x1050-re bármilyen grafikai beállítás mellett sem jött elő többet a BS. Még akkor sem ha amúgy 10 Fps-el ment a játék, tehát a kártya maga le volt terhelve, mint az állat.

    Nem tudom mi a megoldás. Gondolkodtam, hogy veszek egy másik 6870-et, csak mondjuk most Sapphire-t és nem gigát, de már félek. Inkább várok egy 6950-et, vagy GTX 570-et.

    Ráadásul azért bosszantó nagyon, mert eddig a legtöbb kártyám Ati volt, az előző meg egy GTX 460 1 gigás az nagyon stabil kártya volt, nuku driver szívás. De mondom a 460 egy kicsit kevés, veszek újra Ati-t, így lett a 6870. De ez most akkora csalódás volt, mind a BS miatt, mind driver szívások miatt (Maya 3d, After Effects és néhány játéknál), hogy Ati preferálás ide vagy a következő kártya lehet megint nv lesz.

    Bocs a hosszú Hsz-ért. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák