Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomgrande

    tag

    válasz thyeby #6431 üzenetére

    Légy szíves nézd meg jobban azt a gyalukést mert az nem kézi gyalugép kése.Ha már ennyire negatív véleményed van az oldalról légy szíves indokold is meg de ha lehet ne közhelyekkel hanem tapasztalati érvekkel.
    Én kb egy éve használok ilyen kést de elégedett vagyok vele. Sokkal éltartóbb mint egy hagyományos HSS kés.Igaz nem ipari felhasználó vagyok.
    Nem vagyok a cég ügynöke.

    "1 - Veszélyes dolognak tartom ezt a minden tengelybe beilleszthető dumát. Ha valaki nem megfelelő kést, késtartót (ékléc), csavart tesz a gyalugépjébe, lehet ugyan szerencséje, de válhat nagyon szerencsétlenné is."

    A késtartó (ékléc) csavarok maradnak az eredetiek csak egy lapkatartó és egy lapka ami más.Ezek vastagsága együtt 4mm. a lapkatartót csak egyszer kell megvenni.

    A tisztítómaróm HM cserelapkás. [link] Olyan mint a 2538-as csak a szár felől is van csapágya.Most a pesti kiállításon 500 Ft-ért vettem hozzá a lapkákat.49,5x12x1,5-ös lapkák.Egy él tehát 250Ft ennyibe a köszörűlés is belekerül és akkor nem beszélünk a mérettartásról.

    [ Szerkesztve ]

    "Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

Új hozzászólás Aktív témák