Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz maláj #6341 üzenetére

    egyszerű ez kb 1,2 m2 bútorlap és kb 10fm szabás kb 10fm élfóliázás ezeket beszozod a kellő díjakkal a búttorlaphoz még hozzáadsz 25%hulladék költséget annál többet ők se tesznek rá.Ezt szabáskor kiderül amikor beprogramozzák a gépbe és megcsinálja a táblakiosztást , mennyi hulladékja lesz.(általában hulladék az a szabott csík amit megkezdtek a táblából leszabni azt végig vágják ,és felszámolják neked.(ez is változó ahány hely annyiféle számolás.De előre megmondják neked.A tiplihely befúrásnak is lehet egy szabott ára tiplinként nemtom hány ft.

    A legolcsóbb anyag a kopasz forgácslap , legfeljebb betapétázod,cnc tapétaragasztóval felvíve vagy öntapadós papír ez drágább .És összecsavarozod Akkor élfóliára nem kell költened mert te tapétázod mindenütt. Olcsó még a fehér laminált is (konyhabútor anyaga)ez tisztítható is.Erre nem árt élfólia , neked ABS nem kell mert az drágább.És ha te rakod össze az is olcsóbbá teszi.Ha szoktál ezt azt fúrni-faragni.
    Pont erre céloztam hogy szegénységi bizonyítvány ha valakinek szókincse 3 trágárságból áll mindössze,ez egy kutya értelmi színvonala alatt marad (az egy 5 éves gyerek szintjén mozog )annak meg nagyobb a szókincse már (a gyereknek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák