Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #5351 üzenetére

    Tulképpen használatban semmi különös , de minden jól működő dolog olyan természetes mint egy pohár víz. Egyszerűen kényelmes, és több zajt fog meg szűr ki mint a piaciak.

    A titka: Jobban alkalmazkodik a fejformához , jobb kivitel és formatervezés, jobb felhasznált anyagok nagyobb zajcsillapítás profi cég, magasabb ár, de előbb a munkavédelmi boltban végigpróbáltam a füleseket ujjaimat suhogtattam mellette próbazajnak, melyik fog meg többet, azt vettem meg.. Nekem ennyit (100x ennyit sőt többet is ) megér a hallásom.Az ember saját maga számára 10milliószor többet ér mint akármelyik gép .A másik ember számára meg...semmit.

    Anno a kezdet kezdetén amikor a gyalupadon ütöttük össze a bútort iszonyú kopogással közölte az öregszaki hogy majd meg fogok én is süketedni mint ő is meg az asztalosok.Azóta figyelek (a kezdet óta)hogy felvegyem a peltort akkor is ha elfáradt fülem már megszokná a zajt meg melegíti is ám a fülem nyáron akkor is ;)

    Kontaktcsiszolón is dolgoztam hát... Sokának sok volt a kézi szalagcsiszológép mondjuk 1KW
    ez 15KW-os volt sűrített levegő oszcilláltatta a csiszolópapírt rajta és amikor betettem az anyagot és fogattam , durvázott, csiszolt a 30-as papír mögötte a 80as finomozott szóval szörnyű lármás . Oda vérprofi zajvédő kellett nekem, azért vettem meg az újat .De a kézigépeimnél is kell 1,5- 1,8 KW-osak közel vannak a fülemhez ,a felső maróhoz (kézből ill vezetővel) oda kell hajolni h lássam az anyagot alatta,lássam mit csinálok és ezért lármásak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák