Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz luciferc #5216 üzenetére

    Megoldható de itt is minőségi vasalatot kell használni amit lehet terhelni és egyenes fut mint vizszintes irányba, mint függőlegesbe. Erre jók a BLUM metabox vasalatai, de igazán a tandembox-ok.Erről gondolom láttál képet a 4.40 és 4.42es oldalon.

    Thyeby:#5226
    Értelek.
    1.
    Vannak ilyen hüvelyek gyárilag is marókhoz(legalábbis az enyémhez) az sem forog meg mert végig van vágva a cső oldalfala, így mikor meghúzod rászorul a késtengelyre.
    2.
    Csak eleinte volt olyan hogy beesett a patronba a hüvely, de az csak akkor fordul elő ha tök új a hüvely és a késtengely is. Idővel minimális rozsdaréteg alakul ki a levegő páratartalma miatt a késtengelyen és akkor már passzosabb. Ha meg be is esik a patronba 10mp alatt ki lehet venni mivel a patron lecsavarható. Nem tudom más maróknál ez hogy van mert én eddig csak makitával találkoztam.
    Még mindig azt mondom hogy egy hüvelyt sokkal egyszerűbben és olcsóbban legyártanának, mint egy patront, de elvileg tök mindegy mert ugye neked a kés átmérője a lényeg, nem a tengelyé.:)
    Az nem volna jó ha egy 12mm átmérőjű holkerkés tengelyét megütnéd kalapáccsal, hogy kicsit üssön és akkor lehet pont 12,7mm-t vinne.:DDD Vicceltem....

Új hozzászólás Aktív témák