Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • talla

    csendes újonc

    válasz Hunyus #36519 üzenetére

    ahogymondtam ez a pénztárcádon és kedveden múlik, linkeltem neked egy koreai blogról, itt felsőmaróval és másológyűrűvel marja ki a dominot- én ezt választanám a helyedben pláne ha van felsőmaród, akkor utánajárni lerendelni, vagy csináltatni vmi cnc-sel. a néha egy egy ajtó hát oda inkár rendes csapot tennék va vmi beltéri vagy bejárati ajtón gondolkodsz oda kevés a domino, szúnyoghálóhoz tökéletes.
    pillanatra sem akarlak róla lebeszélni ,csak annyit tennék hozzá azért a 300 e ft akár másra is elkölthetnéd, ha nekem az össz büdzsém 300e ft lenne nem ebbe ruháznék bele, de ha az össz büdzsé 10mill ft akkor ok.
    nem ismerem a műheleyed felszereltségét, de néha csinálnék egy ágyat egy ajtót kategóriánál ha esetleg van egy szalagfűrészed ami nem vág jobbra balra azzal gyönyörű pontos csapokat lehet vágni, a csapot levállazod-körfűrésszel, felsőmaróval,asztali maróval hogy szép legyen, a csap lyukat meg kifúrod- hosszlyukfúróval,vagy láncmaró, vagy felsőmaró megvezetve, vagy vésőgép, vagy kivésed.

Új hozzászólás Aktív témák