Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikusz77

    tag

    válasz Speciali #14263 üzenetére

    Milesi kétkomponensű oldószeres Pu-ból én nem ismerek ecsetelhetőt, de kösz az észrevételt, majd ha kennem kell valamit utánanézek ennek.

    Hangfalas témában, Tibi hurráoptimizmusával ellentétben sajnos hasonlóan vélekedem Soká-hoz a dolgokról, bár én a legnagyobb gondot a kivitelezés minőségében látom, a "körítés" szerintem kis odafigyeléssel-tanáccsal átlagember számára elfogadhatóvá tehető. Viszont maga a hangfal egyelőre egy lelkes amatőr kategória (természetesen az asztalos része). De igazából még annak is kevés, sajnos azt kell mondanom. Hozzáteszem, ha én csináltam volna, nem biztos, hogy akár így is sikerül! De piacra dobni, eszembe nem jutna.
    Nekem már maga az nagyon furcsa, hogy a fórumtársunk a dobozt furnérozza egyben, így szerintem nem lehet, vagy ha igen, csak esetlegesen megfelelő módon préselni a furnért. A lakkozásnak bútorminőségűnek kell lennie, ez nem az. Ha nincs lehetőség a megfelelő lakkozásra, olaj+viasz kellett volna inkább (bár furnérra nem tudom mennyire működik).
    A bükk furnér, a szememben talán a legkommerszebb ami létezik, nem sokkal drágábban sokkal "menőbbek" vannak. Nekem a mahagónival sem tetszik a párosítás, de ez is ízlés dolga. Talán egy juhar (vagy inkább kőris), sötétebb dió kombináció jobb lett volna. Vagy egyféle világos furnér, natúrban és pácolva.
    Egy olyan tárgynál ami egyben szinte bútor, nem lehet megégett alkatrészt látható helyre beépíteni! Ilyen nincs.

    Szóval én azt mondom, hogy amíg nem sikerül egy olyan hangfalat építeni, ami makulátlan külsőleg is, én nem erőltetném az eladást. Kár lenne rosszul indítani a bizniszt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák