Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mckay

    aktív tag

    válasz blakey #47831 üzenetére

    Srácok, köszönöm!
    És külön meg vagyok hatva, hogy a kérdésemre apait-anyait beleadtatok, és mindenki megpróbálta a meglátását a lehető legjobban alátámasztani!
    :DDD
    Külön köszönöm Blakeynek a gyorsaságot, és persze Aladárnak is az ellenvéleményt.
    :R

    De most akkor segítsetek kis Vuknak összerakni ezt a fejében.
    Tehát:
    - Nem iOS médialejátszón nem lehet nekem iTunes élmény, sehogy sem?
    - Még úgy sem, hogy egy iOS tableten játszom mondjuk a filmet, és kitükrözi a képet+hangot egy médialejátszóra?

    Ha tényleg így van, akkor sajnos tényleg AppleTV kell a képernyő alá. Illetve nem is annyira sajnos, ha a DLNA-ról azért mégsem kell lemondani.
    - De mondjátok, tényleg lejátssza azok a filmeket is, amiket nem vettem meg, hanem torrentről töltöttem a DLNA kiszolgálóra?

    Egyébként azzal tényleg egyetértek, hogy kissé felháborító az Apple nyerészkedése: árul egy médialejátszót, amire pluszban költsek, ha SMB-t/DLNA-t akarok használni. Jó, értem, hogy csak 10 dollár, de hát nem fért bele a több százba? De legfőképpen, miért kell nekem építenem a lejátszómat? Mikrosütőt sem úgy vesz az ember, hogy ha kérek bele grill funkciót, akkor kicsomagolás után még szereljek bele fűtőszálat, mert az csak 10 dollár...
    :Y

    És lenne még egy konkrét kérdésem:
    - Mindez, amit írtatok, csak AppleTV 4-re vonatkozik? Mármint hogy tehetek rá 10 dollárért Infuse progit, és akkor már egészen jól használató? Vagyis a sokkal olcsóbb AppleTV 3-ra nem tudok ilyesmit telepíteni?
    :U

    Köszi az útbaigazítást!
    :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák