Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, egyrészt betelt, másrészt egy-két user nem a célnak megfelelően használja. Folytatás itt: Bővebben: link
KERO_SAN!
Részben igazad van, de ezt nem itt kellett volna és nem ilyen formában!
Vangelis!
Úgy látszik vonzod a bajt, részben te is ludas vagy! -
Vangelis
félisten
válasz
KERO_SAN #3248 üzenetére
1. szüleim: anyai szinten: felsőfok, vörös diploma,
apai szinten: a fater középsulit végzett és ezer éve vállalkozó.
2. terveb voltam, de tervrajz nincs rólam
3. nem
4 24,49
5. max egy mandula műtét, de tudok beszélni
6. Mit miért!
Látod nem vagyok olyan titokzatos.
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
Vangelis #3247 üzenetére
Hat, ha mar igy felkinalod a lehetoseget:
Mi a szuleid, ill. a sajat legmagasabb iskolai vegzettseged?
Veletlen gyerek vagy, vagy tervezett ?
Hozzasorolod-e magad es a csaladod valamely etnikumhoz ?
Magasabb-e a BMI-d 24nel ?
Volt-e az egeszsegedre nezve visszafordithatatlan karosodast kivalto betegseged?
Persze, nem megbantani akarlak, csak gondolom ezek ismereteben a tobbieknek is konnyebb lesz elnezni a viselkedesed, es talan megerteni mit miert csinalsz. -
Vangelis
félisten
válasz
KERO_SAN #3246 üzenetére
Kedves fórumtárs, az intézetben már a net terem bezárt , de engem beengedtek, mert megigértem , hogy jó leszek.
Az orvosom szerinte nincs szükségem segítségre.
A szobámba már tv-t is hoztak, nagyon örültem.
Az értelmi szintem javulóban van , mert balézok feleslegesen , értelmetlenűl egy teljesen más irányú topicban, kedves fórumtárs.
A véleményedet nyugodtan megírhattad volna e-mail ben is.
De gondolom ma nem vetted be a készítményeidet, és sajnos már gondolom nagyon fáradt vagy, ezért nem is veszem a szivemre, agyilag szerinted nem is tudom felfogni mi történik velem a világban, nem tudom hogy kerültem ide, mit csinálok. stb
Majd alázatosan meghajolok előtted, mint egy király előtt szoktak.
Az életemből mire vagy még kiváncsi ha kérdezhetem? -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
Vangelis #3241 üzenetére
A megnyilvanulasokat mellozzem ?
Elobb tanulj meg fogalmazni te kis pocs.
Akinek gondolkoznia kene az te vagy. Szerinted ki a f*sz kivancsi a szenvedesedre?
Az arckep mikulas rendszerben mukodik.Aki jogyerek, az kap, aki meg nem az virgacsot kap ( gyk. ez vagy te ) .
Kepzeld el, amikor hazaviszed anyunak apunak a sok karot ( mert sajnos jobbat rolad nem tudok feltetelezni ) akkor nem ujjonganak bizony orumukbe, hanem mergesek. Ha ilyenkor kersz toluk valamit akkor nagy valoszinuseggel nem teljesitik.
Csakhogy anyu-apu gyorsan felejt, mivel hat megis szeretnek akarmilyen kis felrenevelt gyerek vagy, de ez egy kozosseg ami kiveti magabol a nemkivanatos tagokat.
Amit te csinalsz, az az, hogy mas ertekes idejet, es energiajat ellopod ( a moderatoroket, az avatatlan forumolvasoket ) ezzel pedig artasz a forumnak, es meg ezek utan van pofad arckepet kerni, vagy akar csak ''elore lefoglaltatni'' ?
Gondolkozz el ezeken egy picit.. -
Yaye
őstag
Photoshopban éppenhogy nem kifesteni kell a hátteret, hanem kiradírozni, aztán kívánt méretre átméretezni, majd mögé tenni egy PH-háttér színű fóliát, aminek a kilátszó _csak a 100%-ig háttérszínű_ részét törlöd, és úgy exportálod GIF-be, így a széleken az átmeneti színű pontok megmaradnak és nem lesz cakkos.
-
Bencom
senior tag
Photoshop.
Szépen ki kiell radírozni/kifesteni a hátteret. (ha fested, akkor vmi olyan színre, ami nincs a képben)
Aztán Microsoft photo editor, set transparent color, kilyelölöd a hetteret, és az a szín áttetszővé fog válni. Én csak ezt a módszert ismerem.
Da fénykép tényleg nem lehetpedig az nekem is volt már egy pár...
MOD: mellesleg szerintem Kenny illik ide a legjobban, úgyhogy sztem azzal érdemes próbálkozni... De hogy azt a Cipész Misi képet honnan szalajtották
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Ez tetszik .
gondolom nem lehet lefoglalni a későbbi idökre -
Érdeklődnék hogy ezek közül, melyik illene a PH! arcvonulatához..
-
MarKoo
addikt
Hali. Szerintetek ez ide fog illeni?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
wow. roppant türelmesek Veled Vangelis fórumtárs.
-
Bash
őstag
válasz
Vangelis #3202 üzenetére
Tőled ez már nem vicc, hanem provokáció! Mivel szeded szét a fórumot? A 21 darab tapsikolós smiley-val! Vedd már észre magad! A #3198-as hozzászólással mit szerettél volna közölni velünk? Nem látod, hogy teljesen értelmetlenül ''szemetelsz''? Mire jó ez? Mit akarsz ezzel elérni?
-
válasz
Vangelis #3200 üzenetére
Vangelis, utoljára kérünk, hogy állj le, ne követelj arcképet. Megígérjük, hogy ha aktuális lesz, szólunk. Addig ne is forszírozd. Ezt a topicot se szedd szét. Vegyél vissza, ne foglalkozz egyelőre az usereddel, tégy úgy, mintha nem is lennének arcképek.
Gáz lenne egy őstagot ilyen apróságok miatt kidobni.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest