Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz Synthwave #6772 üzenetére

    Úgy, hogy abszolút semmi közük egymáshoz! A WMP (Windows Media Player) a Microsoft kezében van és az fejleszti (ha fejleszti egyáltalán), míg a MPCHC (Media Player Classic Home Cinema - korábbi nevén Gulliverkli) egy OpenSource projekt, mely folyamatos fejlesztés alatt áll. A kettő totál különbözik egymástól, gyökerestül eltérnek. Nem szabad a kettő egy lapon említeni, ez két különböző szoftver!

    Persze nem azt mondom, hogy válj meg attól, amihez hozzá szoktál, én semmit nem akarok rád erőszakolni, mindössze a paraszti logika beszélt belőlem és csak egyszerűsíteni akartam a dolgodat azzal, hogy mindent egy darab lejátszó intézzen el és ne kelljen semmilyen külső cuccot felrakni.

    A Splash Pro-t azért ajánlottam, mert a fentebb vázolt pontoknak tökéletesen megfelel és egyáltalán nem kell küzdeni vele. Az ember letölti, feltelepíti és megy, kész, azon ráadásul semmit nem kell bekonfigurálni.

    Abban viszont tökéletesen egyet értünk, hogy a VLC Windows-os verziója egy rak*s fos. :) Bár nálam a KM Player se jöhet szóba, mint versenyző.

    Az Eclipse csapat ha jól tudom nem egy noname banda, ők is AAC-t alkalmaznak a hangsávoknál.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák