Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #6767 üzenetére

    Hogy-hogy semmi közük egymáshoz? A MPC (HC) tudtommal WMP alapú. Persze utóbbinál sokkal jobb (van egyáltalán olyan, aki azt használja?), de igen messze van a tökéletestől. Diszkomfortos kezelőfelület, szegényes beállítások. Persze egy VLC-nél vagy BSPlayer-nél sokkal jobb.

    Így se nagyon megy 45 °C felé a CPU, fölösleges ebbe bevonni a VGA-t.

    "Az, hogy mekkora a CPU terhelés, nem Player, hanem dekóder függő!"

    Igen. A lejátszóba beépített dekóderek függvénye. Amiben KMPlayer alapból remekel. Más kérdés, hogy AVC1-hez és H.264-hez van jobb (és gyorsabb) megoldás (CoreAVC).

    Én csak azt nem értem, hogy miért küzdjek ismeretlen software-ekkel (Splash Pro), meg a DXVA használhatóvá tételével, amikor minden patentul megy, ráadásul azzal a lejátszóval, amit szeretek - alacsony processzorterhelés mellett - ? Ha valami bevált, minek rajta változtatni?

    "Én eddig csak olyan BD Ripeket találtam, ahol AAC hangsávok voltak."

    Furcsa helyeken nézelődsz. :) A nagy subber(/encoder) csapatok újabb BD rip-jei (THORA kivételével - ők kitartanak az X.264 és AC3/DTS mellett) elég gyakran FLAC audiosok. Sok nagy klasszikus is kijött már BD/FLAC-ben.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák