- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
RAM
őstag
Na vaj melyiket?
7. Murphy: English Grammar In Use With Answers + Cd-Rom(Kiadó: Cambridge University Press) ISBN: 052152931X
Bruttó ár: 4.190 Ft
8. Murphy, Raymond: Essential Grammar In Use (New Edition) With Answers(Kiadó: Cambridge University Press) ISBN: 0521559286
Bruttó ár: 3.650 Ft
9. Murphy: Essential Grammar In Use 2Nd Ed. PB Without Answers(Kiadó: Cambridge University Press) ISBN: 0521559278
Bruttó ár: 3.500 Ft
10. Murphy: Essential Grammar In Use With Answers + Cd-Rom(Kiadó: Cambridge University Press) ISBN: 0521529328
Bruttó ár: 4.150 Ft
11. Murphy Pat: Flowing Tide: More Irish Set Dancing(Kiadó: Mercier P) ISBN: 1856353087
Bruttó ár: 10.926 Ft
12. Murphy, Raymond: Grammar In Use Intermediate SB With Key + Audiocd(Kiadó: Cambridge University Press) ISBN: 052162598X
Bruttó ár: 4.650 Ft
13. Murphy, Raymond: Grammar In Use Intermediate SB Without Key + Audiocd(Kiadó: Cambridge University Press) ISBN: 0521625971
Bruttó ár: 4.265 Ft -
RAM
őstag
Hangos szótár?
-
tomcs
őstag
upc direkten (muholdas) kapcsolhato hogy milyen nyelven akarod, altalaban angol, magyar, cseszlovak valaszthato asszem
tvmusort max a port.hu-t tudom de ott nem emlexem olyasmire hogy irnak mikor feliratos. meg mostanaban 1re kevesebb a felirat/angol
viszont nyelvtanulashoz ajanlom az 1nyelvu szotarat, nekem 1 cambridge ''angolultanuloknak'' valtozat van az szepen elmagyarazza a jelenteseket es konnyen ertheto peldamondatokkal is. ha mar vmennyire tudsz angolul akkor angol-agyar iranyba meg jobb is mint 1 ketnyelvu mert ebbol erezheto a jelentesek kozotti arnyalatbeli kulonbseg is, cserebe magyar-angol irany nincs -
RAM
őstag
Olyayn programot tudtok mondani, ami kijelölésre kiejti az angol szavakat (helyesen, úgy, ahogy kell), nem iyen beépített windows játék?
-
G@b
csendes tag
válasz
CharlieDrop #10 üzenetére
Hali!
Vocatude a progi neve szavakat lehet vele tanulni,bár még nem próbáltam -
RAM
őstag
Big Hard Dictionary 2000
Nem sok találat. :( -
Bazsiii
tag
Az Essential Grammar az English Grammar lájtosabb verziója, sztem az 'enyém' jobban megéri a pénzét. A speaking skills meg csak egy kifejezés, ez szokott a szituációs könyvekre írva lenni (szép magyar nyelvünk...), vagy hogy situations. De ha akarod holnap a tanári könyvtárban megnézem neked.
-
gyufa
tag
Egy-két könyv:
Némethné Hock Ildikó!!: Társalgás, Szituációk, Képleírások
Raymond Murphy:Essential Grammar in Use: cd-vel. (300oldal!) Kicsit húzós az ára,de kurvajó.
Express English 1,2
Dohár Péter: Kis angol nyelvtan…
Mindenesetre választék az van
Headway kazik
BBC learning: A BBC prime csatornán van minden nap
Bhd2000: Big Hard Dictionary 2000 -
concret_hp
addikt
félig off
angol érettségi (nem felvételi-érettségi hanem sima érettségi) feladatokat nem tud valaki gépen/neten nyomtatható formában? amiket a gugli angol+érettségi meg hasonlókra kiad az mind sz@r.
félig on -
RAM
őstag
Szituációs gyakorlatok...
Szóbeli vizsgán gyakran előforduló témák/szituációk
Társasági kapcsolatok
Utazás
Szabadidő eltöltése
Vásárlás
Találkozás
Család
Rokoni kapcsolatok
Hobbik
Nyaralás
Különböző helyszínek
Napi tevékenység
Egészség
Étel/ital
Tanulás
Barátok
Újság, Tv, média
Bűnözés
Lakóhely, lakás
Aktuális témák, események, napi hírek
Környezet
Világos és részletes leírásokat tudok adni az általam ismert témakörökben. Egy ismert témáról ki tudom fejteni a véleményemet, fel tudom sorakoztatni az érveket és ellenérveket.
Meglehetős folyékonyan tudok társalogni angol anyanyelvűekkel. Részt tudok venni az ismert témákról folyó társalgásokban úgy, hogy közben kifejtem és fenntartom a véleményem. -
-
-
Bazsiii
tag
Szia,
sztem, ha vizsgázni akarsz, előtte mindenképpen kell neked tanár. Alapfokon meg lehet tanulni könyvből, meg játékokból, de a nyelvteni szerkezeteket és igeidő használatot magyarázat nélkül nehéz lesz elsajátítani.
ajánlom:
Michael Swan: Practical English Usage
Raymond Murphy: English Grammar in Use
Másodikhoz Cd is van, nagyon hasznos!
Bazsiii -
gyufa
tag
én is tanár nélkül tanultam meg angolul. bevásároltam könyvekből 7e ft-ért (ennyiért elmehettem volna 3-4-szer magántanárhoz. mellette meg bámulom a bbc leaning-et, szótárnak a bhd2000-et használom. van benne kikérdező sőt még tesztek is. fél év alatt egész jól megtanultam
-
amargo
addikt
hi
a gib eltudom küldeni neked, de az adatbázis ami tartozik hozzá az nagyon durva(sok féle van meg nekem, én csak családi alapon szereztem be és nem is nézegettem:) ), de meg van.
más progit viszont ajánlanék:
ezt a progit nem tudom mennyire ismeritek..
[L]http://www.jomagam.hu/programok/szotar.htm[/L]
itt rengeteg szó van, de nem igazán olyan progi amit írtatok, de lehet vele tanulni!
amargo -
Nimrod
addikt
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
Nekem elég sokat fejlődött az angolom a Starcraft-tól. :D
-
b0unCe
aktív tag
kerstem de nem talaltam. egyaltalan le lehet ezt tolteni v.honnan? pls link
-
b0unCe
aktív tag
válasz
kapcs-ford #28 üzenetére
pontos nevet le tudnad irni?
-
PaladiN
aktív tag
Én is kérhetném azt a progit?
-
kapcs-ford
őstag
Hi!
Nekem egy hangos szotar van (gib) amiben van szotanulas funkcio is . En ezt hasznalom nap mint nap.
Its so coool Mate! -
kapcs-ford
őstag
Hi!
Nekem egy hangos szotar van (gib) amiben van szotanulas funkcio is . En ezt hasznalom nap mint nap.
Its so coool Mate! -
Atesz
csendes tag
ez a progi ugy csinálja hogy minden szohoz alapbol hozzaad 10-et és ha jol valaszolsz rá akkor -1 ha rosszul akkor +3. és akkor veszi ki a kikérdezésből ha lement a számlálója 0-ra.
Persze lehet az egészből is kikérdeztetni is. -
Atesz
csendes tag
Hello !
elküldtem az angol cuccot
Atesz -
CharlieDrop
veterán
UP! :)
-
b0unCe
aktív tag
en kozepfokon tudok angolul, de meg ezen a szinten es meg felsofokon is elkell a haznal egy szotanulo progi.
szoval nem nyelvoktato kell nekem hanem, valami ''szókikerdező'' feleseg.
en eddig ugy tanultam a szavakat szodogakra hogy letakartam az angol reszt es probaltam kitalalni a szot ha nem ment akkor mentem tovabb. ha jol tudtam akkor tettem egy - jelet aztan ha megegyszer tudtam akkor athuztam igy lett + es ha harmáromszor tudom akkor +es melette pipa ezutan kihagytam azt a szot. igy 10 perc alatt megtanultam 20-30 szot. es valami ilyesmire gondoltam csak ''cyberbe'' :) ) -
Atesz
csendes tag
Sajna csak holnap tudom elkuldeni mert melodzok mostan, de nem felejtem el es atdobom.
-
Atesz
csendes tag
Hello !
Nekem van egy icioici progikam ami lehet jo nektek...
Majd jol felteszem valahova, vagy adjatok mailcimet es elkuldom
eleg pici, sajat fejlesztes :)) nem rohogni !!
Cső -
b0unCe
aktív tag
CD:ha megirod megkoszonnem. biztos sok emberen segitsz ezzel
Braajen: keresem csak nem talalom :) turelem rozsat terem -
b0unCe
aktív tag
szerintem jo otlet. vagyis szavak tanulasaban sokat segit. meg egy plusz mondatot is lehetne hozza csatolni amibol konnyebben meg lehet jegyezni.
aki ert ilyesfajta programozashoz az irjon. meg aki tud komplett progit ami hasonlo az is :D -
b0unCe
aktív tag
es nem tud valaki olyan progit amivel szavak lehet tanulni.
pl.:
arra gondoltam hogy en irom be a szot és a jelentest. es gyulnek a szavak. es ha lenne egy kikerdező része amin megadja magyarul a szot es be kell irnom angolul. es utana megmondja hogy jo e vagy sem a valsz. es forditva angolrol magyarra is.
esetleg excel ben lehet ilyen progit irni? vagy valami massal? -
CharlieDrop
veterán
-
MUŁĐER
addikt
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
A nyelvtan a legmacerásabb.A beszéd jóval könnyebb,meg a szóbeli vizsga tök pite.Ugye nemzetközire mész?Az a legkönnyebb.Én először pitman-ra akartam menni,de a tanárom elment és megcsinálta(!) csak azért,hogy tudja milyen.Azt mondta második nyelvizsgának jó,de elsőnek menjünk nemzetközire.(ICC)
Halgass sok angol adót.Ha tudsz.Sokat segít.Úgy rádragadnak a dolgok.Én pl. észrevettem hogy automatikusan jön egy kifejezés vagy szó a számra,néha előbb az angol mint a magyar. -
MUŁĐER
addikt
válasz
CharlieDrop #4 üzenetére
Nekem 1000 FT volt két-három órás óra a tanárnál.Heti 2X-3X.Végülis elég drága.
Tanfolyam meg még drágább...
Amúgy mennyire tudsz angolul?Teljesen kezdő szint? -
MUŁĐER
addikt
válasz
CharlieDrop #1 üzenetére
HÁÁÁÁÁÁT,én tanárt ajánlanék inkább,nem tudom hogy van-e olyan progi ami jól megtanítana agnolra...Bár lehet hogy van,de még hallottam olyanról,hogy valakit egy progi tanított meg középfokú szinten...
Én kb egy évig jártam tanárhoz intenzíven,bár mondjuk előtte 6 évig ''tanultam'' angolt suliban,de ez az egy év sokkal többet ért mint az a másik hat.
A tanár is jó fej volt,meg jól is tanított,meg is lett a vizsga:)) )
Mondjuk izgulok,mert február 15-ig kell jelentkezni érettségire,és ha addig nem jön meg a nyelvizsgapapír,kell éretségiznem angolból!:O
Na,egy szó is száz,én tanárt vagy nyelvizsgatanfolyamot ajánlok,de kell hozzá egy halom önszorgalom,a Discovery channel (opcionális),CNN is jó,de az szvsz uncsi,meg az is segít ha van pár külhoni itt tanuló haverod,akik amcsiból vagy ilyen helyről jöttek.(ez is csak opcionális...ja és vigyázz a Texas-iakkal,b@zi gyorsan beszélnek!:P) -
CharlieDrop
veterán
Találtam olyat, hogy PICDIC Angol, ez jó?:)
Vagy még keresgéljek? -
CharlieDrop
veterán
Ödv!
Keresnék angol nyelvoktató programot. Ki mit ajánlana?
Kb. a középfokig lenne jó eljutnom, minél hamarabb :))
Köfke :)
Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest