Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nicky

    újonc

    Hello

    Mult heten erkeztem Birminghambe. En nem nagyon foglalkoztam munkakozvetitokkel, mert az ismeroseimet nagyreszt csak lehuztak. Fizettek, azt melo meg sehol. Azert egyhez bejelentkeztem, amit ugy gondolom meg lehet probalni. Ok Szegeden vannak, tehat be kell vallani azt a nehany oras utat, viszont egy fillert sem kernek, meg akkor sem, ha tenyleg tudnanak munkat talalni. (Szerzodesben is vallaljak).A munkaltato fizet nekik. Mondjuk eddig meg nem jelentkeztek, de szerintem annyit meger hogy odautazzatok. Foleg szallodai munkat kozvetitenek. Nevuk:
    D.H. International Szeged, Honved ter 5/b
    Tel.: 30/5967-232
    62/424-787
    info roluk a http://invitel.hu/dudaslaszlo honlapon talalhato
    Ja es en nem is vartam rajuk, hanem hetfon bejelentkeztem es szerdan jottem.
    Masik tema: ha valaki esetleg ingyenes sulit szeretne annak ajanlom a City College-ot. A Dale End-en vannak a Dale Houseban a 7. emeleten. Tobb helyen inditanak tanfolyamot, attol fugg mikor akarsz jarni orara.
    Kepzeljetek irnam a tesztet, erre berohan egy nem tudom milyen nemzetisegu ember, es oltozik eroteljesen lefele. Huha mondom ez mit akar . Cipo le, nadragszij stb. Aztan jon a masik, hoz valami lepedofeleseget. Aha mondom ebbol valami imadkozas feleseg lehet! Hat ez bejott! Nembaj meg ugysem lattam hogy megy ez naluk. De ne lepodjetek meg Ti sem, oket sem zavarta hogy ott vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák