-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruffian
tag
Sziasztok!
Nos, elérkezett az idő, hogy lecseréljem az öregecske Nokia 5800-mat és mivel igazán érdekelnek az itteni márkák és mivel eddig jó tapasztalataim vannak a kínai kütyükkel, eldöntöttem, hogy a telefon is egy ilyen bevándorló lesz.
3 darab került kiválasztásra, de egyszerűen nem tudok dönteni, ezért kérném a segítségeteket, véleményeteket, hogy melyik lenne a legjobb választás. Biztos van olyan is, aki már fogta az alábbi telefonok egyikét, az ők véleményét is szívesen veszem.Az első egy THL W11, ez tetszik a legjobban, csak félek a beépített akksitól, bár igaz, ha nagyon akarnám szétszedném és cserélném, ha gebasz lenne a későbbiekben, de azért mégis...
A második a méltán híres Zopo C3, ennél kicsit keveslem a 1Gb/16Gb RAM/ROM-ot ennyiért
A harmadik pedig a Umi X2, erről a márkáról még nem sokat hallottam/olvastam, így ez a legbizonytalanabb nálam, de hátha még változik. Az ára legalábbis baráti.
Nos, bocsánat a hosszú meséért, és lehet, hogy volt már ilyen kérdés, vagy hasonló(érdemleges választ viszont nem találtam), és hálásan megköszönöm a tanácsokat, véleményeket!
Üdv,
Ruff
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest