Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz 2xar #58572 üzenetére

    Ember bedobtál egy videót majd írtál három bekezdést :
    idézet tőled :

    - a 7900XT egy átnevezett 7800XT (á la 4080 12GB, ami szvsz még 4070Ti néven is átverés), az elődjéhez (6800XT) képest $250-al drágábban
    - ennyiért, alig $100-al olcsóbban a 7900XTX-nél, SENKI nem fogja megvenni, teljesen életképtelen kártya
    - lehetséges (hopium?) hogy az AMD csak altat az árazással kapcsolatban (ahogy az 5700XT-vel tette) és az utolsó pillanatban a megjelenés előtt árat csökkent pl. $750-ra. Ezzel, bár még mindig $100-al drágább lenne az elődjénél, de legalább ár/érték arányban végre versenyképes lenne az XTX-el. A 4080/4070TI-t pedig lemosná a pályáról.

    És én ezzel egyetértettem! Mindegyik ponttal egytől egyig, nem látom hogy itt arról lett volna szó hogy a 7900XT az ugyan az mint a 4080 12 GB vs 16 GB hanem arról hogy a 7900XT ha jön nagyobb sku valójában 7800XT lenne. Utána nekem estek mert egyetértettem. Értem én hogy Nvidia trollnak akartak Pug barátoddal beállítani még akkor is ha egyetértek azzal amit írsz de komolyan ha már azon az egy kommenten nyűglődtök aminek sok köze nincs ehhez amit amit betettél feljebb de legalább értelmezni tudnátok:

    "Nem tartom szerencsésnek, hasonlóan megtévesztő számomra [az XT és XTX elnevezés] mint Nvidiánál pusztán a Vram mennyiségével megkülönböztetni egy kártya teljesítményét.
    azóta felnőtt egy gamer generáció, nekünk ez világos ,.
    Szerintem korrektebb volt az "50 " végződés a refresh jelölésére és az XT tag az Nvidia "TI" ellen "

    tehát az Nvidiánál sem tartom szerencsésnek a 4080 12 GB elnevezést egy sokkal kisebb SKU ra felaggatni, erre belinkeltem egy hozzászólásomat, amiben erősen kritizálom az Nvidia ezen húzását, sem az AMD nél az XTX tag behozását. Érthetetlen számomra mit kell egy ember személyes véleményén görcsölni, úgy hogy leírtam hogy számomra mindkét cégnél. Úgy mellesleg az fél internet egyetért velem ebben, de ez mellékes.Petyke is leírta ezt meg morgyi is itt..
    tehát igazából azon vitatkozunk hogy egyetértünk. van még lejjebb?

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák