Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz #32839680 #46757 üzenetére

    változnak az idők náluk szerencsére. Szorítok az AMD nek hogy döngöljék le a földbe a kék óriást ameddig csak lehet. AMD nek pedig jó lenne, a Vega 64 hez képest nem egy 5700 Xt teljesítménnyit( 15-20 % ) előrelépni 2-3 év alatt, mert ezek azok a dolgok amik miatt kialakul ez a szemlélet a piacon amit írtál te is. Az nvidiánál 30 % előrelépés 2 generáció között már azt jelenti hogy az nvidia vevők nem váltanak a régi kártyájukról, mert " csak 30 % ",( olyan 40 % a minimum elvárt )
    Eközben AMD nél a Vega 64 hez képest, ami 3 éve jelent meg egy 5700 XT az előrelepés, mert a sima 5700 nem igen gyorsabb nála.
    Ezen kellene változtatniuk, hogy időben adják ki a fejlesztéseiket.

    Elfogadom hogy nincs rá pénz, nem is őket hibáztatom, azzal a szemlélettel nem értek egyet mikor valaki azt nem érti miért nem változik a piac. Ezt el kell fogadni, hogy AMD nek most más a priorítás,de ne a másik céget vagy a vevőket hibáztassuk. Ez az amiért írtam igazából, a többit megértem és nincs vele problémám, értem én hogy próbálnak tenni és átcsoportosítani.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák