Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    válasz Raymond #45395 üzenetére

    "A multkor is irtad ezt es mar akkor sem ertettem minek csak epp nem votl ekdvem belemenni. En nem az USA arat hasonlitom valami itteni EU-s EUR arhoz hanem az itteni (EU-s, nem Mo vagy nem EUR-os EU) arakat egymashoz a legnagyobb piacrol. Aminek pl. neked mint Mo-rol vagy mashonnan az EU-bol vasarolva tobb ertelme van mint az USD arakat vagy az USD MSRP-t nezegetni."

    Ennek semmi ertelme. Hasonlitas tortent, nem vasarlasi utmutato. Az us dollar a standard. PONT. Amikor osszehasonlitunk valamit igyekszunk minnel kevesbe szaturalni. Peldaul egy tesztnel azonos platformban tesztelni. Az, hogy az eu-ba milyen uton kerulnek be a kartyak mar szaturalja az arakat (mennyiseg/szallitas kedvezmeny, ado, vam, disztributor kedvezmeny, szurkezes, stb.)

    "Az hogy ez Europaban mennyi lesz majd kiderul mert egyelore listazva sincs. Akartam egyebkent irni meg az eredti hozzasozlasba hogy a bejelentet Radeon meg listazva sincs a tegnap bejelentett EVGA pedig mar listazva van es gondolom a jovo het folyaman raktaron is lesz."

    Igy van. Lefogadom, hogy 1-2 darabnal nem lesz tobb az msrp ar kozeleben. Tippre $289-299 lesz a nyito ar. $319 meg az asus es tarsai.
    Az evga meg mar jovoheten kaphato fix arert. Azaz nincs mirol beszelni.

    "Van, csak nem kell nagyon beleizgulni"
    Nincs, mert ez mar teny. Meg minek izgulnek?!

    "Ahogy az elobb irtam, picit nyugisabban kene diskuralni es akkro egyszerubb/konyebb lenne az elet. Azt arra irtam hogy a nagy "itt az uj olcsobb 2060" kartyakbol az egyik verzio nem az olcsosagaval tunik ki mert mar most van 10 (9 ha az uj hazon belulit nem szamitod) a piacon ami eleve olcsobb."

    Milyen nyugisabban? Belekotottel egy listazott termekbe. A konnyebb akkor lenne, ha a kritika meg lenne tamogatva tenyekkel.

    Itt a hangsuly nem az "olcsobb" verziokrol volt szo, hanem a $300 alatti arrol. A newegg-n a legolcsobb amit lattam az $335. Ez ettol $55-ral olcsobb!! Masok mar a $20-nak orulnek...

    [ Szerkesztve ]

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák