Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoolla

    aktív tag

    válasz Abu85 #42082 üzenetére

    Na de látod, hogy mi megy. Oliverda pl. úgy írkál már régóta a cikkeidre mintha valami személyes problémája lenne veled. Nem említve pár másik emberkét aki úgy tűnik, hogy azért jön és olvassa el a teszteket, híreket, hogy utána trollkodhasson. Ez valahol el kellett, hogy induljon. Hogy ilyen mélységekig hatoljon, ez így egy konstans dolognak kell lennie. Ergo, úgy gondolják ezek az emberkék, hogy évek óta nem írtál semmi rosszat az AMD-ről, mindegy milyen helyzetben volt/van a vga részleg.
    Szerintem, lehet szimpatikusabb számotokra egy-egy gyártó. Nincs azzal semmi gond. Nvidia csinált jópár gané dolgot az elmúlt pár évben. Nem kell szeretni ha nem akarja az ember.
    Viszont ha függetlenek vagytok, akkor bizony kell cikk és teszt a jelenlegi Ti-ről és a most megjelenő Superekről. Addig kell mennetek amig be nem szerzitek a kártyákat. Nincs mit tenni. Volt sli teszt az egyik Titan-nal, talán a pascal. Az egyik fórumozó adta kölcsön nektek. Szinte senkit nem érdekelt egy Titan sli teszt de lejött nálatok és nagyon sokan elolvasták. Az ilyeneket hiányolják sokan. Kell, hogy legyen Nvidia teszt és hír, hogy ezek az emberkék keressenek mást akinek szívhatják a vérét.

    "It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

Új hozzászólás Aktív témák