Hirdetés

Hirdetés

  • Tényleg három színben érkezett a Nothing Phone (2a)

    ma Csak mindhárom ugyanazon a hátlapon csoportosul, az új, limitált kiadású Phone (2a) megjelenése így még mozgalmasabb lett.

  • xDefiant teszt

    gp A Ubisoft évek óta készül arra, hogy belépjen a gyors iramú hero shooterek piacára is: sok félbehagyott rivális és megannyi halasztás után megjelent végre a fura nevű xDefiant.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    Kiszivárgott Raja Koduri Lisa Su beszéde. Emiatt kellett Rajának távoznia:

    "Nincsen sok választás. Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. (...) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó 3-4 évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország GCN lehetőségein, hogy azt el sem tudtuk korábban képzelni. (...) És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit! Nem tudtok mondani, az elmúlt négy évből olyan jelentős kormányzati intézkedést architekturális változtatást, amelyre büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a piaci részesedést a végén. Ha el kell számolni az országnak vásárlóknak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

    "Természetesen a dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépíthető. Őrült lóhalálában készül (az áremelés - a szerk.), mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy belegebedünk. Aztán lassan felbukunk, mert nem bírjuk jobban a tempót a vásárlóink nem lesznek hajlandó ennyit fizetni. Ez a helyzet."

    "Lehet még itt egy darabig teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége az nvidia mohósága és a segghülye fogyasztók, meg trükkök százai - amiről nyilvánvalóan nekem nem kell tudni - segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen!"

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák