Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz JordyG #35297 üzenetére

    Ezt a kommentet is raknám a minősített kommentek közé, mert a hosszú kommentek mély inspirációs forrása ellenére sem léptél át egy vs határt.
    Az utolsó része természetesen utópisztikus, ugyanezek a márka gyártók gyártják a Ryzen alaplapokat is csupán figyelmeztetni kellett őket hogy a "kölcsönös" szó mit jelent.
    de a lényeget megragadtad. Olyan mintha a Pesit pepsi üdítőnek hívnánk így aki kólát kér az eladóban fel sem merül a kiszolgálása. A HP meg a Dell csak mosolygott egyet rajta.

    ASRock : mivel PH tiltja a link duplázást ilyen módon megtaláljátok a mérést. Mivel Petykamanó nagyon érzékeny a PINek számára. mutattam meg hogy a Red Dragon Vega 56 - 8+6 PINes az Asrock 580 pedig csupán 8 PINes.
    Valóban furának tűnhet a regionális döntés de ez nem az NV-től veszi el a lehetőséget.
    Eddig is voltak ilyenek mondjak párat ?
    A híres :D DATALAND COLORFIRE,YESTON vagy ki ne haloott voln a híres KUROUTOSHIKOU AMD márkáról :N LINK
    Én már írtam itt az Asus Asrock összefonódásáról, logkus hogy az Asrock ahol tud ki fog térni az Asussal való konkurenskedéstől. Tehát kitért ?

    ASUS: "Az Asus Amerikai és Angol lapjáról már el is tűnt" Ezért kérdeztem meg hogy akkor milyen kártyám is van :) Lehet úgy visszavonni valamit mintha mi sem történt volna meg úgy hogy a változások érvényben maradnak. Előbbi történt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák