Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz velizare #32500 üzenetére

    De ez a majd - én a mostról beszélek.

    (#32503) -Solt-: úgy értettem, hogy a refhez képest a Pascalból lehetett alaposan megemelt órajelű custom variánst kihozni.
    2 napja (vagy mikor) még 500 USD volt az MSRP, most meg már mindenhol 600 a kártya. Check newegg - ott is van egy 500-as kártya meg sok 600-as. Lehet, hogy minden nagyobb retailer kapott egy kis batchet 500-ért adható áron, nem tudom. Mindenesetre nagyon meg leszek lepve, ha a következő hetekben lehet majd 500 USD / 500 EUR / 450 GBP áron széles körben venni Vega64-et.

    #32504) HSM: szélsőséges az lett volna, ha azt mondom, hogy egy rakás szar :) Én értem, hogy találtok benne olyan dolgokat, ami tetszik, de legyünk már realisták - műszaki tekintetben a GPU + driver jelen pillanatban totál versenyképtelen (mert az 1080Ti-vel van azonos osztályban), és az SKU-k közül a Vega64 az új árán szintén az. A Vega56-nak by MSRP bizonyos niche-ekben (freesync, "majd a jövőben", erős AMD-preferencia) van értelme, de tartok tőle, hogy mindegyik niche relatíve szűk vásárlóbázist takar. Szélesebb réteget akkor ér el, ha lehet tényleg kapni majd a 400-as áron, miközben az 1070 továbbra is 70 dollárral az MSRP-je fölött kódorog.

    Én mindenesetre szeretném lárni a kész termékeket, mielőtt változtatok a véleményemen.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák