Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz HSM #35565 üzenetére

    Ezt szerintem már megbeszéltük(de az adatlapomból kiindulva ami 8gb híján majd egyforma az általad említettel lehet van fogalmam miről beszélek :U ) egyszer.3.6-on tesztelni egy 7950 cf-et több mint vicces és mondom ezt 6 év (nem 6 óra)és 3 CF rendszer után.Kb. olyanok az eredményeid mint amikor a 6870CF-et akartam kihajtani egy majd 4ghz-s 955be-vel,persze(esetenként) sikertelenül,de itt is nyomon érhető volt a 3.8ghz vs. 4 ghz-s játékélmény,pedig egy nyavalyás x4-ről beszélünk,de a nem hiszem,hogy az a +25% számítana sor,ugye nem igazolt lévén nem volt erre utaló próbálkozás.:N Ezen felül több CF-es kolléga egyből jelezte,hogy nálad valami nem gömbölyű aminek ezer oka lehet,de erről nem szólt a fáma...
    Az már más tészta,hogy igen is vannak betegségei a dolognak amit folyamatosan próbálnak javítani,de közel sem olyan mértékbe mint azt itt ecseteled(konkrétan használhatatlanak állítod be,bár ezt szó szerint nem írtad le).Az is igaz,hogy jelenleg érzésem szerint is már-már keresztes háború folyik a dupla karis rendszerek ellen,de ez egy másik sztori.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák