Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz hdav5 #67619 üzenetére

    & (#67619) hdav5

    No, üdv itt.. ;)

    Pár dolog mielőtt érdemben belefognál bármibe is a CPU-t illetőleg..

    Eddig három különböző topicban futottam bele 4db hozzászólásodba, mindegyikben leírtad milyen alaplapod van.., időt és energiát spórolhatsz meg ha kitöltöd az adatlapodat. Rákattintasz a nevemre és fogod látni mire gondolok. Aztán.., 470 topic alapján, kezdésnek takarítsd le a Windowsodról az összes CPU-ra vonatkozó OC softvert, mindegyiket, használhatatlanok a kézi beállításhoz képest.

    Továbbá.., egyes GTA V verziók..(;])

    ..olyanok, hogy indítás után egy-két alt & tabot kell nekik nyomni, ellenkező esetben az általad leírt jelenségre/szaggatáshoz nagyon hasonkó tüneteket produkálnak.
    Alt+tab ki, vissza.., egymásutánban párszor.

    OC..

    Ha megvagy minden softveres tuningprogi letakarításával, BIOS-ba be és APM & Turbo kikapcs/OFF.

    Eme nemes szedet Orrmányunk tollából ajánlott szakirodalom, annak ellenére is hogy a Te lapod/BIOS-od eltérő.. :K

    Érdemes tudnod, tuning tekintetében elsődlegesen a CPU hűtésed fog korlátozni és csak másodsorban a CPU-d képességei, a lapod pipa.
    A Broken2 egyébként nem egy rossz hűtő, nem egy hajde, viszont közel sem belépő szint, cirka a felső ház alsó szegmense. Hasamra ütök, egy jól szellőző ház esetében valahol 1.4 - 1.42V körül lesz vége a képességeinek, ez egy átlagos 6300 esetében olyan 4.6Ghz, +-100Mhz.

    APM & Turbo kikapcsolását követően érdemes lenne beszerezned egy FX Fixes IBT-t (topic részletes keresővel megtalálod, jobb felső sarok), továbbá egy HWInfo64-et.

    Előbbit VeryHigh-ra állítva utóbbit pedig SensorOnly módban futtatva kéne csinálnod egy tesztet, hogy lássuk adott alapfesz mellett mennyit bír a Broken2 nálad. Az eredménytől függően egyébként a korábban linkelt, OrrmányosUrunk által csokorba szedett beállításokat el is kezdheted eszközölni a BIOS-ban, ezzel érdemben is belekezdve az OC-ba..

    Bármit nem értesz, bizonytalan vagy kérdezz bátran.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák