Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Engineer086 #17535 üzenetére
FM2-es foglalatban szerintem nem nagyon fogsz érezhetően erősebb alternatívát találni.
AMD vonalon egy 6, vagy 8 magos AM3+ proci, és hozzá egy megfelelő alaplap lenne a megoldás, Asrock-nak vannak M.2-es megoldásai is:
Fatal1ty 970 Performance
Fatal1ty 990FX Killer
990FX Extreme6Ha Intel is szóba jöhet, akkor... mittomén'. Valami i7, vagy erősebb i5...
-
Agyas
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek asrock A88x killer lapja?
Tudom, hogy problémás a lan, de azért megvettem. Gondoltam a win 8.1 társít majd hozzá valami drivert és jó lesz az nekem. De nem ismeri fel és csak fel kell rakni azt a killer drivert. Ami tudjuk, hogy szar.
Más hogy oldotta meg azt hogy ne tűnjön el a sávszélesség fele? -
-
cd930
senior tag
válasz
Apollo_21 #16157 üzenetére
OK, akkor proci elvben A10 6790K.
Azt mondjátok, hogy az 1600-as HyperX nem elég neki, rendben, csere 1866-osra. Nagyobbra fölösleges, ugye?
Milyen lap legyen alatta? Erről jókat olvastam, de nem használnám ki, akkor meg minek költsek rá ennyivel többet: Asrock sFM2+ Fatal1ty FM2A88X+ Killer
Valami kisebb Asrock ajánlott még? Vagy Gigabyte?
A lényeg, hogy tegye a dolgát, és ne legyen forrófejű! -
Vartanus
őstag
válasz
aginor #15465 üzenetére
Én folyamatosan a teszteket bújom, végignézek vagy 10-et egy-egy lapról és azok eredményeit összesítem, hidd el nem poénból mondtam hogy jobb az Asrock hangja...
Itt egy összehasonlító teszt a hangkarik erejéről (dB-ben) ezek szerint az Asus A88X-PRO a nyerő annak ellnére hogy semmi Nichicon Audio kondi,cserélhető műveleti erősítő, árnyékolás sincsen...
Ez az Asrock Purity Sound teljesítménye( igaz egy Extr.6+ lapon, de ugyanilyen van a Killeren is)
Ez a Giga Sniper audio teljesítménye.
Ha összehasonlítod a két táblázatot,láthatod majd hogy mind hangerősségben mind a torzítási adatokban jobb az Asrock(a torzítása pl az Asrocknak sokkal kisebb mint a Gigának).
Alaptézis minden esetben(informatikai tesztek,politikai események,kocsik stb stb.) hogy több nézőpontot összevetve kell ítéletet hozni. Abból mert egy tesztet megnézel még nem tudsz konzekvens véleményt alkotni egyetlen alaplapról sem,ez csak tanulság a jövőre nézve
-
atti_2010
nagyúr
válasz
aginor #15465 üzenetére
Nekem 1 játékkal volt gondom az pedig a WOT, állandóan megszakadt a kapcsolat, kicseréltem a routert, a szolgáltató is tesztelt dolgokat de a hiba csak megmaradt, a killer LAN ezen segített de ha a szerver vagy a hálózat 80 Pinget tud azon nem segíthet egy csip ami a te gépedben van, a másik hogy nem a CPU foglalkozik a hálózati csomagokkal.
-
Vartanus
őstag
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
patomi #15451 üzenetére
AIDA64 Engineer v4.30.2903 Beta a megoldás kulcsa, amúgy aki az Asrock Killer lapot használja a LAN vezérlőhöz jött új Beta szoftver csak még nem volt lelkierőm feltenni, amúgy az IGP-t még mindig nem méri jól de az hűvösebb mint a CPU így nagyjából lehet következtetni.
-
Apollo_21
addikt
válasz
atti_2010 #14576 üzenetére
Az aláírásodban lévő lap a Fatality?
Milyennek érzed? Írnál róla pár "jó" szót/észrevételt?
Bios-t tekintve mennyire átlátható, finoman kezelhető....kialakításában/tudásban kiemelkedik az az 1-2dolog amit pozitívumként sorolnak fel? tehát a hangzás....a killer vezérlő? ilyesmiket szeretnék hallaniBocsánat az óriási off-ért
De ezekre kíváncsi vagyok, és nem 1-2 oldal leírása érdekel csak
-
Vartanus
őstag
Atti és Borokafa ajánlom nektek is figyelmetekbe ezt a nagyon ütős kis MSI A88X-es Dragon Army-s gaming deszkát.
Tudásban ez lenen a leváltója a mostani MSI A85X-G65-ösömnek,sőt ez többet is tud: Audiooboost,Killer lan,Post code...fekete nyák és kondik..várós nagyon
-
stratova
veterán
válasz
matyiroli #5415 üzenetére
Elsősorban pénztárca kérdése, zömmel top-flow hűtők férnek oda be:
Scythe Ninja 2
Deepcool Fiend Shark
Scythe Grand Kama Cross
DeepCool Killer Whale
Be Quiet! Dark Shadow Rock PRO SR1 (állítólag ez az egyik legcsendesebb)
Deepcool Ice Wing 5 PRO
Scythe Katana 4De kérdezz rá itt is akár ezzel a listával egyetemben.
-
Hakuoro
aktív tag
Killer Trinity - top A10-5800k - confirmed 5.1GHz on air and 7.3GHz on LN2
5,1Ghz-hez 1,62V kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged