Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    válasz Lortech #10859 üzenetére

    Most komolyan...
    1. Az milyen már, hogy egy kezdő fejlesztőnek nincs legalább 1 kontakt akihez fordulhat a kérdéseivel (nem egy one-man-show emberke, de egy olyan aki legalább tudja, hogy kihez tudnál fordulni a csapaton belül.)
    2. Azért az esetek többségében akár az adott feladathoz tartozó koponens vagy bármi mihez nyúl lehetne egy gazdája akihez akár fordulni lehet.
    3. Általánosan megmeghatározott kulcs emberek akikhez több ügyben fordulhat bárki a csapatból.
    4. A helyett, hogy mindenki elkezdett pötyögni egy kibeszélős témát (ami nem éppen egy direkt egyértelmű kérdés) azt pont le kellet volna kezelni egy call-al... vagy inkább bármelyik fenti 3 ponttal.
    5. Alapvető dokumentáció kell, olyan aki még a szabiját se képes berakni a megfelelő helyre még azt se nézem, hogy bármit képes ledokumentálni...

    Nem tudom, hogy mit használtok, de azok alapján amit leírtál, pont ti nem használtok olyan toolokat amivel normálisan lehetne egymással dolgozni. Én mind MS mind Google termékek oldalán annyira egyszerűének látom azt amit fél oldalban leírtál, hogy az már nevetséges.
    Ha épp szabad. Ráírok szépen felhívom skype-on, megosztom a képernyőmet és megkérdem WTF. ENNYI

    MS pl. Office365 oldalon ott van a naptár szépen mindenki beírja magát szabira ha az van vagy berakja /elfogadja meeting meghívókat van. Skype for business-en ránézek az emberre(ekre) akiktől segítséget kérhetnék és látom, hogy meetingen van e, sőt még azt is, hogy ő prezentál-e (mert attól, hogy meetingen van akár rá is írhatok, de ha prezentál nem fogja végkép megkapni mert letiltja a skype, hogy ne menjen). Látom ha épp inaktív/offline -e és azt is, hogy mennyi ideje és a lényeg látom, hogy szabad.
    Ha mutagtni kell sőt akár rajzolni, sőt mi több a képernyőn bekarikázni rajzolni, vagy bármi más megy a Skype ban, de... már egy egyszerű megosztással és tartalomkijelöléssel megy ez... csak gondolom sose használtad még, vagy van csak nem használjátok (a.k.a. mint már írtam... nem a víz a hülye)

    GSuite, ban is hasonlóképpen láthatod, ha vezetve van a naptár, vagy az adott állapotát, Hangouts meg úgy ahogy de hasonlóan működik mint a skype for business pl. Igaz személy szerint Skype for business sokkal jobb, jobban integrált és több benne a tool, nem a semmiért... erre találták ki. Azokra amit leírtál...

    Aztán persze lehet mondani, hogy ez csak nagyobb cégeknél van... de nem. Kicsiknél is van. Vagy hogy nincs Linuxra meg mit tudom én, de van ( ok talán pont linux-ra nem a legjobb, de van webes verzió és ha hajlandó az ember chrome-ot használni akkor no problem)

    Kurv@ jó toolok vannak és eszközök... csak normális alap folyamatokat kell betartani ( beírod a kurv@ naptárba a szabidat.... bazz annyira alap) és használni azokat az eszközöket.

    "Remote nem tudsz rábírni erővel senkit arra, hogy a kezdeményezésedre időben és megfelelő minőségben reagáljon, hogy tényleg odafigyeljen arra, amit mondasz, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, ne legyen félreértés. Élőben az emberek sokkal jobban odafigyelnek a másikra, alapvető udvariassági szabályok is jobban működnek."
    Ne haragudj... de ha ezt tapasztalod a teamed-ben akkor vagy magadból indulsz ki, vagy ott tényleg gondok vannak a hozzáállással... és azok alapján amiket írtál pont te nem dolgoztál még olyan csapatban és olyan tool-okkal, ami akár egy normális remote meló kivitelezhető.

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák