Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cof

    veterán

    válasz V/ #74010 üzenetére

    Nem veszem sértésnek de nem az a lényeg, hogy te mit hiszel.

    Az Aliexpress állítja ezt be szerintem globálisan, hogy levette. Biztos nem az eladók szórakoznak vele. Tavaly nyáron-ősszel is volt ilyen amikor egy hosszabbat ünnepeltek, most nincs előttem a kínai naptár.

    Én azt feltételezem hogy az AliExpress-nél dolgozó emberek nem hülyék, szerinted azok? Pontosan milyen ok miatt kellene ezt a az ünnepük miatt megszüntetni annak idejére? Neked mi az ötleted?

    Már írtam, hogy szerintem miért. Mivel ilyenkor minden áll, így pl. én sem rendelek. Ezért amikor visszamennek dolgozni nem fogja őket elárasztani egyszerre hirtelen rengeteg csomag. Plusz ezeket ugye be is kell várni a logisztikai központban amik összecsomagoltak lesznek, és addig tárolni kell.

    Azt hogy észleltél ilyet még nem biztos hogy az ünnephez kötődik.

    Tavaly is ugyanez volt, linkeltem is. Biztos csak véletlen egybeesés.

    Az első linkednél az AliExpress Standard shipping március 6-i kézbestés ami 14 napos kézbesítési vállalásnak felel meg, mert ha van az értékhatáros kézbesítés akkor ugye az AlIexpress Selection shipping néven fut és így lesz mindkettő EO vagy MPL kézbesítésű, az hogy nincs kiírva ez akkor benne maradt, van a 15 naposban.

    Ezt hogy számoltad ki? Mert ma 11-e van, plusz 15 nap az 02.26, amit te írsz meg becsült szállítás 03.06-11, köze nincs a 15 naposhoz.

    Most a 16 napos choice vállalása ez:

    16-day delivery by Feb 27 - Mar 05

    Nem értem ha neked nincs tapasztalatod valamiben akkor miért kötöd az ebet a karóhoz mindig, én nem a hitem alapján írtam amit írtam, hanem tények.

    Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák