Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz laleeee #65730 üzenetére

    Nincs számlaszámod a Revolut-nál? Van egy litván nemzetközi bankszámlaszámod.

    Revolut bankszámlaszám
    Ha elvégezted a teljes regisztrációt, akkor egyszerűen tudsz létrehozni különböző deviza egyenlegeket és ezekhez mind kapni fogsz bankszámlaszámot, amelyre tudsz utalást fogadni.
    A legtöbb deviza egyenleghez nem fogsz kapni helyi bankszámlaadatokat, hanem nemzetközi, litván bankszámlaadatot fogsz látni. De van olyan deviza, mint az angol font, amelynél helyi és nemzetközi bankszámla adat is elérhető.

    Több deviza esetén is ugyanaz a bankszámlaszám
    Az megfigyelhető a Revolut fiókodban, hogy több deviza esetén is ugyanazt a litván (LT-vel kezdődő) bankszámlaszámot látod, például ha forintot, eurót vagy dollár egyenlegedet nézed.
    Ez teljesen rendben van, mert ha a számlaszámodra eurót utal valaki, akkor a Revolut rendszere automatikusan az euró egyenlegedre fogja feltölteni az összeget, ha forintot utalnak, akkor meg a forint deviza egyenlegedet fogja feltölteni.

    Revolut euró számla
    Euró deviza számla ugyanúgy ingyen létrehozható és nincs díja. Itt is litván nemzetközi bankszámlaszámot fogsz kapni, ahova sok euró devizát használó országból ingyen be lehet utalni, de persze a küldő banktól függ.
    Helyi eurós bankszámlaszámot nem fogsz tudni szerezni. Ha például Németországban élsz, ott is a Revolut fiókodhoz ugyanúgy litván eurós bankszámlaszámot fogsz kapni.

    Revolut dollár számla
    A dollár deviza számla is gyorsan létrehozható. Lokális USA dollár számlaszámot nem fogsz kapni, a litván nemzetközi számlaszám lesz itt is elérhető.

    Az hogy itt a Revolut a kártyát egyenleghez kötve emlegeti fizetéskor a deviza levonást, váltást az nem változtat azon, hogy a kártya az alap angol vagy litván bankszámlához kapcsolódik.

Új hozzászólás Aktív témák