Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz dethroner #55477 üzenetére

    Konkrétan meg van hogy milyen adatokat kap meg a vám, hiszem a vmr-árúnyiltakozat adattartalma elő van írva, nem értem ezzel mi a probléma.
    Leírtam a pluszköltséget is, vagy 399 Ft vagy 799 Ft attól függ hogy az elektronikus küldemény adatok -ez nem vámos dolog- közt a Magyar Posta programja a telefonszámot vagy az e-mail címet megtalálja-e.
    Pl azért hogy oda kerüljön az e-mail cím ezért az AliExpress szállítási címnél a cím második sorában ahova egyébként nem szoktunk semmit sem írni és általában üres azt beírtuk.
    De nincs garancia arra hogy a program beazonosítja, arra sincs garancia hogy a Posta programja az AliExpress IOSS azonosítóját megtalálja.
    Ha nem találja meg akkor a termék ára és a szállítási költség alapján számolt forintra konvertált (az adott havi aktuális árfolyamot beírom az Összefoglalóba) összeg 27% az áfa és a értéktől függő sávos kezelési díj, ott a táblázat az Összefoglalóban.
    Minden leírva és tudható előre. Mivel a Magyar Postánál és a nem EU-s posta küldeményazonosítósoknál van ezért ez csak ez esetben kell számolni ilyennel. Van olyan szállítási mód az AliExpressen amikor a Magyar Posta nem kerül képbe, így plusz költséged sem lesz. Azt kell választani. AliExpress standard és AliExpress shaver amelynél ezt tapasztaltuk.

    Külön hangsúlyoztam hogy a nem EU-s postai azonosítós és Magyar Posta kezelés. Spanyolország EU-s, így nincs vámolás és onnan egyébként nem a Magyar Posta szállít, tehát nincs egyéb költség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák