Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz V/ #43422 üzenetére

    Sikerült ma felhívnom a postát. Nos, az első amit mondhatok, nemcsak lopnak, hanem hazudnak, fedezik egymást és hülyének is nézik az embert.
    Mondom a nőnek a telefonba hogy mi a csomagszám, amit keresek. Erre ő, ez még nem érkezett be az országba. Értetlenül visszakérdezek, és mondom hogy én úgy látom szeptember 7-én érkeztetés, szeptember 8-án bontás szerepel. Meglep amikor azt mondja erre, hogy most már ő is ezt látja, váltott közben egy másik nyomkövető oldalra. Mi az anyádra váltottál? Nem a saját oldalatok a mérvadó nektek? Amúgy megjegyzem az összes általam ismert nyomkövető oldal ugyanúgy szeptember 7, egységképző érkeztetése bejegyzés szerepel. És amikor mondtam hogy én mit látok, ő abban a pillanatban rávágta hogy már ő is ezt látja, tehát nem volt közben 1 másodperc ideje se, hogy bármi más oldalt betöltsön.
    Kérdezem akkor most mi van ezzel a csomaggal, ellopta valaki? Ó nem, ő azt gondolja hogy benne se volt a konténerben a csomagom. De várjak még egy hetet ő azt javasolja. Utolsó kérdésem az volt, hogy mire várjak még egy hetet, arra, hogy az a csomag ami benne se volt abban a konténerben, ami több mint 3 hete nem érkezett meg és nem bontották ki, mégis kapok belőle egy csomagot?
    Szánalmas az egész rendszer. :((

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák