Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz Imibácsi #1889 üzenetére

    Hát én azt honnan tudjam mire kell 4GB RAM? Majdnem két évig elvoltam 512MB-al. Q4,C&C3,WOW, meg tudom is én már miket játszottam még és nem vágtam eret magamon mert lassú volt. Azért elég türelmes voltam, mert bizony 10 torrentnél már nem csak a letöltés fogja be a winyót, hanem a swap is a már megtelt memória miatt, mégis ki tudtam várni, mert bizony egy ablakváltás is mp-kbe telt....Amióta 2GB-om van annyi változott, hogy gyorsabb az alkalmazásindítás és a lapozófájlt elküldtem az örök bitvadászmezőkre...Kényelmesebb a géphasználat. Valamint tudok játékot futtatni letöltés és netezést a háttérben hagyva, nem kell mindent bezárni és nem kell perceket várni a ki/belépésnél, és Alt+Tabnál.
    Mérnök Informatikus leszek valamikor nem szakbarbár. Ész nélküli fejlesztések és bővítések nem az én szakterületem...

    Azért azt mellékesen megjegyezném, hogy nem kevés olyan alkalmazás van ahová kötelező a 4GB vagy 4+GB RAM, ebből kifolyólag a 64bites oprendszer is...Én nem használok ilyeneket, csak azt találtam érdekesnek, hogy az EVEREST rosszul állapítja meg a bővíthetőséget.

    Én tökéletesen elégedett vagyok a párommal, nem tartok igényt plusz létszámra....főleg nem a RAM mennyiségével hozom ezt összefüggésbe.

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák