Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Mai rémtörténet... Természetesen a címke dolog folytatódik :)
    Odáig fajult a dolog, h a _vázlat_ gyanánt küldött ~8 féle címkékre azt mondta a menyecske, h így elég gagyi... mire én: igen egy este alatt, amiből 2 óra kép keresgéléssel telt bizony csak erre futotta, és mivel sem elrendezésben, sem adatokban, de még névben sem végleges a koncepció, így ez is több, mint amit más vállalna másnapra. Erre csend. Mondom ha jó képeket akartok, akkor 1. ha nekem kell keresni, akkor az idő. 2. Ti kerestek stock képet, és adjátok. Erre a 3. verzió lett: majd fotóznak, mert az ócó, meg tuti nem perelnek. Erre megjegyeztem, h a stock pont azért van, h megvedd a jogokat, tehát az is jó. De fotó lesz.
    Istenem, a művész fotósoktól ments meg! Vannak igazi profik, láttam már hihetetlen jó termékfotókat, pl. soha nem gondoltam volna, hogy fotókkal "el lehet adni" zsemlét, kenyeret, de annó D. Csaba fotóira kicsit szentségtörésnek éreztem ráírni a cég adatait, olyan jók voltak.
    Visszakanyarodva: itt a fotó, menyecske iszik, keze csípőn, hiányzik a könyöke. Mikor mondom, h ez bibi: ááá, berakod a szélére. OK, de mindkét könyöke hiányzik!!! Telefon fotósnak, erre: Ő úgy gondolta, h még jobban meg kellene vágni, "közelebb hozni" a képet, és ez lenne a címke alapja.
    Ezzel akad pár probléma:
    1. a címke nem álló, hanem fekvő, ha felhúzom akkorára, akkor a vonalkód, adatok, stb. takar mindent.
    2. nem ez a koncepció, az ivó csaj csak dekor, a lényeg a bio szöveg kell legyen
    3. ne a fotós találja már ki, hogy hogyan használjam a képet! Én sem állok oda és moondom, h milyen záridővel, ISO-val fotózzon!
    4. ez qrvára nem Glamour fotó, lehet, h jó fotós, de alig világított, zajos cuccot kaptam. Esküvői fotónak, pl. albumba tökéletes lenne, de címkére nem rakhatom így

    Most itt tartok, meg közben 38,6 volt a lázam tegnap (kb. 2-3 perc után kivettem a mérőt, asszony szerint még nem kellene, mire én: ez nem elég? Rekordot is kell dönteni vagy mi a f@sz???), szal tényleg lázas munka folyik :) Szerdáig 4 címke terv, ezek palackon is bemutatva, egy kis füzet, egy logó és egy kirakat véglegesítés, meg lenne még pár kis dolog, de azokat halasztom. :D
    Fura, h ha van meló, akkor sok van, de van amikor meg semmi. :F

    kayaman: kijelölés közben sehogy. Lezárod a kijelölést, és az újat shift-et nyomva kezded (hozzáadás), vagy alt-ot nyomva (kivonás)

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák