Ha hozzávesszük, hogy a zenészek manapság (meg régebben se) nem kapnak gázsit, és csak ölik belefele a pénzt a zenei karrierjükbe, egy ilyen is jól jön sokszor. Főleg akkor, ha valamelyiknek rokoni kapcsolata is van az egyik helyi családi vállalkozásban lévő nyomdával, és hébe-hóba egy ilyen munkát megcsinálnak nekik ingyen.
Most nem nagy példányszámra kell gondolni, max lenyomnak ezret, 2 színnel (ezért is használtam csak ennyit), és egy fél évben egyszer a vállalkozásnak is belefér, hogy jótékonykodjon. És egy kisvárosba és környékére elég ennyi. Persze a plakáton azért ott kell szerepelni a szponzorok között a nyomdának. Így még reklám is. Kéz kezet mos.
Nekem meg volt zenésztársaim, iskolatársaimról van szó. Együtt nőttünk fel, együtt kezdtük a "karriert" a fészerben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Tokaji András fotóművész Fényképezés a szabadban című könyve. Budapest Műszaki Könyvkiadó, 1977. 200 oldal, ragasztott, kiváló állapotban. Ár megegyezés szerint. http://tinyurl.com/c4tabfl 33 perce · Tetszik

Ezt nem tudtam...