Igen, szoktam nézni a techline pályáztatot. Én csak azért nem vettem részt benne, mert ragaszkodtak, hozzá, hogy vagy én vagy a barátok/család szerepeljen rajta. Mivel én nem vagyok fotogén, család nincs, barátok meg nem biztos, hogy szeretnének ilyenben részt venni, ezért inkább kimaradtam belőle.
Amúgy nem szeretem az ilyen összehasonlításokat, mert objektíven nem lehet megítélni, melyik a legjobb. Nyilván mindenkinek más tetszik Volt szép számmal közöttük profi munka, amelyek között nem tudtam volna dönteni. (Persze gagyi is.) Persze értem én, hogy valakinek meg kell nyerni, de szvsz ilyenkor a zsűri is azt csinálja, hogy bedobja a legjobbak nevét egy kalapba, aztán kihúzza, hogy ki nyert.
Majd nyersz legközelebb.
Eladó Tokaji András fotóművész Fényképezés a szabadban című könyve. Budapest Műszaki Könyvkiadó, 1977. 200 oldal, ragasztott, kiváló állapotban. Ár megegyezés szerint. http://tinyurl.com/c4tabfl 33 perce · Tetszik

Tán újrarajzoltad Illustratorban?

Szóval ez Illustrator volt. Nézem visszafelé a képet, hát ott a Live Trace is, meg minden. Jó. Én meg félig megcsináltam Photshoppal, mielőtt feltűnt volna.