Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman444a
csendes tag
lehet már kapni ip45 pro-t ?[link]
mégis lesz ujj abit lapom -
MaSzKa
senior tag
nah nekem lett igazam kapni a P43-as lapokat is itthon
BandiT árlistájába van ABIT s775 IP-43 17 464 Ft 3 év
de Brekk-nél is kapniradásul eléggé baráti az ára
remélem IP45 Pro is lesz még idén
és az is jó lenne ha valami nagyott durrantanának és nem szállnának ki
-
MaSzKa
senior tag
ezt most mit?
azt írják september 3-án raktáron van
az az érdekes mindenhol azt írják kiszáll a cég az alaplap gyártásból, mert nicns pénz
errefel a weboldalon meg arról van hír építenek valami új központot
és az ip43 elég sok online sop oldalára felkerült 28.a után is
az lehet IX48 és IP43 még lesz és utána áll le az abit év végén
-
Gorneck
legenda
Adj rá le rendelést...bizonyítsd már az igazad vmi ténnyel is...mert ezzel a listákban meg áruházakban van X db elég necces...
Az első P45ök érkezése óta nem kevés idő telt el...965 egész időben érkezett...talán az elsők között, P35 már késet picit, de a P45 még sehol...se tulaj, se vmi konkrétum...
De (fél)hivatalos források már közlik lefele, hogy vége és teljesen más irányba fognak mozogni Abiték...az a support is milyen lesz már 3 évig? Elfogy a lap, akkor no gari?! Minek adnának ki bios frissítéseket?! -
joshua7
veterán
Ja, az előző, bemásolt angol szöveg, csak annyi, h módosul a központjuk, elköltöznek.
A techconnect-es cikk (meg a német is) arról szól, h év végén beszüntetik a lapok gyártását, de támogatás lesz még 3 évig. A bejelentett P45 Pro-ra egyetlen netes áruházban sincs érkezési időpont, a P43 meg még listázva sincs sehol. Az X58 meg totálisan a jövő homályába vész, bár kiállítottak belőle egy példányt. Szvsz az eddigiek tudatában teljesen esélytelen, h valaha is megjelenik -
MaSzKa
senior tag
August 28,2008
abit is moving ahead and to a new prime location
"Right across the new Taipei exhibition center"
August 25, 2008 - Universal ABIT is moving their Headquarters to a new prime location. The abit Headquarters will move right across the new Taipei World Trade Center Nangang Exhibition Hall, where Computex as well as other high tech events take place all around the year.ez van kint az abit oldalán
valaki lefordítaná mit jelent?valaki tudja egyáltalán mennyi p43 és p45 és x48 chipsetet rendelt az abit az inteltől, mert azt jó lenne tudni
és ebből se lesz semmi?
-
VinoRosso
veterán
Nem értem...
most ez a legújabb divat a PH-n, hogy mindenkit hszgyűjtögetésel vádolnak
A múltkor én is megkaptam, amiért logikusan a válasz gombot nyomogattam az egyes üzenetekre, ahelyett hogy a modgombot nyomtam volna. De én nem értem ezt az egészet komolyan...mintha valami kib.szott arany lenne hogy gyűjtögetni kelljen
. Lol. Ne röhög gyé váze, mosolygyűjtögető vagy?
-
MaSzKa
senior tag
raskolnikoff
Đ@n!
Keldor papa Ánus-Fanok fáradjanak át a másik topicba
-
keIdor
titán
Nem azért válaszolok neki, mert kedvence vagyok, hanem azért, mert ne csak linkelgessen, hanem akkor rendeljen is. Tiszta zsákbamacska az egész... azon is csodálkoznék ha a lap megjönne (garancia, RMA, egyéb dolgok nagyon kérdésesek továbbra is...) , de a BIOS és egyéb Utility-k supportja szerintem ezeknél a lapoknál egyenlő lenne a nullával. De akkor tudod mit? Most elkezdek én is linkelgetni minden idegennyelvű oldalt, és akkor én is aktívan fogok foglalkozni a témával... nevetséges.
Azokon, amik meg már annyira elveteműltek, hogy szín/név alapján választ meg egy alaplapot, azokon csak nevetni tudok és nem csak én...
De tudod mit! Igazad van, tényleg nem tudom minek vagyok még itt ezen a sűllyedő hajón, rég le kellett volna lépnem, vagy legalább read only-ba maradnom, így nem is válaszolok többet... tényleg nincs értelme. -
Đ@n!
tag
Jó lenne abbahagyni ezt a részedről attól h PH! kedvenc vagy attól még nem kéne ekkora pofa... ezek igenis idetartoznak és nem HSZ gyüjtgetés engem érdekel minden amit leírt mert ő legalább foglalkozik a témával te meg csak visszaszólsz neki...[csaknemhszgyüjtögetés
]
Jah és ez 1 abit topik mint a nevében is benne van ne csodálkozz, ha elvetemültekkel is találkozol... Pl.: én kipróbálok mást is... mint láthatod a cuccaim közt... mégis a DFI jójó de hiányoznak belőle dolgok...
-
MaSzKa
senior tag
ahogy elnézem az IP45-öt átnevezték IP43-ra és kék színbe adták ki
IP43(PCI-e 16x) vs IP45 (PCI-e 16x, 2xPCI-e 8x) igazából ennyi a különbség
-
MaSzKa
senior tag
http://www.abit.com.tw/page/en/index.php
nah jeletem megjelent az abit weboldalán a lastes produktba
az IP43 és az IX48 GT3 alaplaptehát biztosan kapni lehet itt nálunk 1 hónapon belül
IP43 hoz kijött az 1.1-es bios is
IX48 GT3 hoz is kijött az 1.1-es bios issztem lesz IP43 Pro is nemsokára
sztem tök jó
valószínűleg a legjobb az összes alapgyártó közül az alaplap dobozának designja
-
MaSzKa
senior tag
-
MaSzKa
senior tag
ez szerintem régen is megvolt
de ahogy nézem régen frissítették -
MaSzKa
senior tag
akkor nálam miért jók ezek a lapok? ha ti szerintetek nem értek hozzá?
nálam és az ismerősőknél se volt 1iknek se baja amit bios frissitéssel ne tudtunk volna megoldani"vitapartnere mind tudásban, mind tapasztalatban"
ja neki több tapasztalata van az abit lapok tönkretételébenaz is érdekes, hogy a "szakértőnél" 1hónap alatt 3 is elszállt, nálam meg 6év alatt 1se ment tönkre
egyébként ha tuningol valaki akkor elfogadja azt. hogy garanciavesztéssel jár
és csak saját felelőségéreminek egyáltalán tuningolni?
-
Đ@n!
tag
Nah úgy tünik kezd magához térni abit kománk és új weblapot csinált valamint a p45-ös lapok is életre keltek
Itt!!!
-
keIdor
titán
Márkahű... néhányan úgy kezelitek ezeket a márkákat, gyártókat, mintha a csajotok lenne komolyan... az Nvidia fanok tudnak úgy beszélni néha az Nvidiáról, hogy megijedek, azt hiszem sexuálisan vonzódnak hozzá... de Ti abit-osok is érdekesek vagytok (tisztelet a kivétel). Szerintem ideje lenne elhagyni a süllyedő hajót...
-
szacsee
nagyúr
Köszönjük Emese!
raskolnikoff: A dolog ott kezdődik, hogy Gorneck állított valamit, amit Maszka csuklóból lehetetlennek állított be (abit deszka KO legyen pl jelen esetben tuningtól)..
Mindenki tudja, hogy vannak hibás darabok, sőt szériák, na de Abitnál ez nem fordul elő Maszka szerint. Szerintem kövezze meg Gorneck-et, vagy dobja a Dunába, mert csak neki lehet igaza, holott a vitapartnere mind tudásban, mind tapasztalatban...hogyismondjam...állvahagyja, mint Enzo Ferrari az ezeröcsit..Részemről ennyi, pedig még nem is említettem, hogy nálam és ismerősi körökben hány abit deszka szenderült másvilágra 0% tuningnál jól szellőző házban, jó minőségű táp mellett..
Peace! -
raskolnikoff
őstag
Kezd tényleg ciki lenni már ez az Abit dolog...
-
MaSzKa
senior tag
nekem még tuning-tól soha nem men tönkre Abit alaplapom
pedig elég sokféle fajta volt már írtam
ruhát is csak olyan veszek ami tetszik és olyan színben, meg fazonban ami nekem jó
hiába mondod, hogy 1xű vagyok, mint 1 szög
én márkahű vagyok és nem szívesen vennék más "karácsonyfát" -
Gorneck
legenda
Nem volt nehéz...
Első db: Adtam egy kis kakaót Q66nak...a lap ezek után nem indult...
Második db: 1000 felett nem volt hajlandó menni egy ram sem vagy nem volt stabil...majd később alapon sem...ennyi...
Harmadik db: Az se ment 1000 felett...de legalább ez megy.
Még mielőtt kitalálnád nem user error...Karácsonyfa? Látom a szöghöz hasonló ember vagy...nem is változtál semmit...
És? Ki nem xarja le a wr-t...ettől csöpögnie kell az embernek?! Vágj bele pls abba a bio-ba egy q66ot és meglátjuk mit tud...légyszi légyszi...
Fatality olcsó és jó érték mutató?! Az nem is Karifa?! Drágább volt a nem Fatality-hoz képest sokkal és még kevesebbet is tudott...pl AN8. Ettől függetlenül mind2öt imádtam...
Tartom magam azon kijelentésemhez, hogy intel fronton IC7 után az Abit nagyon megállt...
-
MaSzKa
senior tag
2db ip35 Pro-t fingatttál ki?
mégis hogy?
nekem a kezeim között volt 12alaplap abból 1 se fingott ki
de te egyből elcsesztél 2 lapot is
és letisztult és sallangmentes volt mindig is nem úgy, mint a gagyibájt karácsonyfája
nekem is van Gigabyte házam és alaplapom is, de maradnék ha 1 mód van rá az Abit-náljók voltak a Fatality lapok is
és olcsók is voltak (jó ár/teljesítmény mutatójuk volt)
DFI Biostar és Abit P35-ökkel döntögetik most is a világrekord MHz-ket
-
Gorneck
legenda
Aki ez alapján választ lapot az meg is érdemli Én rettegtem Abit után GB-t venni, de bevált, bizonyított számomra és most használom is már a 3dikat...no meg nem azért veszek lapot, hogy bámuljam, hanem hogy használjam...stabilitás, kifogástalan/jól átlátható bios, megfelelő support, némi tuning elviselés, felépítés/elrendezés...
Ezt milyen színű nyákra ültetik le se xarom...citromsárga is lehetne zöld slotokkal, ha a lap bizonyít...persze ettől még ocsmány marad, de megvenném...Nagyon jó lap a GT, de hullottak mint a legyek és volt még egyéb baj is velük az elején...AB9-nél meg úgy jött ki, hogy core2 tulajok parán voltak...fog menni benne a proci vagy sem C1 vagy C2 milyen error-ral nem fog indulni?! Én is paráztam...
IP35/IP35 Pro-nak miért lenne rossz az elrendezése? Sztem teljesen rendben van...AB9 ide valóban xar helyen volt...
-
keIdor
titán
Viszont te nem név meg szín alapján ítélsz meg egy alaplapot... a legtöbb Abit fan meg csak arról akar hallani, ki se próbálnak mást... pedig az Abit egy ideje már marhára nincs a legjobb 3 között, de mind1. 4 mag tuningra a mai napig nincs értelmes lapjuk, és szerintem már nem is lesz.
Egyébként az AB9 QuadGT nem volt rossz, de a sima AB9-ek katasztrófálisak voltak... Asus és Gigabyte végig verte őket. (az persze más kérdés, hogy a sima P5B nagyon fapados volt, de akkor is több FSB-t tudott) Neked bejött az elrendezés? Én szívbajt kaptam tőle, mikor havernál egyszerűen nem tudtam hozzáférni a PATA-hoz...
azt hittem ott baszom ki a lapot az ablakon!
-
Gorneck
legenda
Én is az vagyok...de az IC7 óta nincs normális lapjuk...AB9 széria 1 hatalmas csalódás volt...IP35 se volt sokkal jobb...2 Pro-t nyírtam ki...egyiknél pont a csodálatos digi pwm lángolt...a másikba NB halt le...
Felépítésre, kinézetre, pedig nagyon frankók voltak...
Nem értem miért kellett IC7 után ennyire lenullázniuk maguk...fel nem tudom fogni...Mondjuk azt se értem minek linkelgetni árlistákat amikben szerepel a lap...
Balika911: Én se látok, de még csak ES lapot sem amit tesztelne bár ki is...
-
törölt tag
-
Đ@n!
tag
Nem tudom kinek mi a véleménye de ABIT lapok a kedvenceim... Volt IX38-am és a digital pwm 1*rűen csodálatos dolog .. Remélem lesz P45-ös lapjuk mert kellene valami a DFI helyére és hát nem szivesen vennék én sem 'tucatlapot'
SUPoX felkeltette az érdeklődésemet de tokióba lehet csak kapni
DFI meg jó bonyolult, ASUS nem kell soha J&W az se MSi-ről nem is beszélve.. A gigabyte meg h nem tud kihozni 1 feketenyákos vagy legalább elegánsabb lapot az eléggé szánalom
1*rűen nem tudom mi legyen helyette így
-
MaSzKa
senior tag
-
MaSzKa
senior tag
Abit IP43-at a románoknál elvileg kapni
itt 1 kis info a lapról:
[link]itt 1 kis info a lapról:
[link]jó lenne ha az országunkba is kapni lehetne
-
MaSzKa
senior tag
ezt most találtam itt Abit IP45 Pro 129 Euro 30300Ft
Abit IP45 94 Euro 22000Ft átszámolva
ezt a fekete hűtős ip45-öt most láttam 1.-ör
-
virkir
veterán
válasz
trabantkombi #141 üzenetére
Hát öcsém a forgalmid igen hamar be lesz itt vonva, azt is mondhattam volna, hogy menj a 3,14ba.
-
MaSzKa
senior tag
ehhez mit szoltók
lehet van még reményAbit IP43 kikerült a weboldalukra
# LGA 775
# Intel® P43/ ICH10
# FSB 1333
# Dual DDR2 800
# PCI-E X16
# SATA 3Gb/s RAID
# Gigabit LAN
# 7.1 CH HD Audio
# RoHS Compliantsztem nagyon olcsó lesz
(#131) annyit is kell tudni az IP35 Pro-ról hogy nagyon olcsó az Asus/Gigabyte hasonló tudásu lapokhoz képest
ár/teljesínymény/tuning/érték-ba sztem ez a legjobb lap
és nem is V-Dropol szinte semmit, mint pl asus p5kés ugye megjelent az IP35 Pro XE még tovább finomított javított lapja
most 25eFt-ért kapni már5074.24 MHz (724.89 * 7)
ez gyenge nagyon, én 6300Mhz-st linkeltem -
keIdor
titán
uGuru tényleg jó. Én is imádom...
Véletlen akadtam rá: 6721MHz E8600 E0
-
Speed®
titán
Na igen, de amikor az IP35 Pro 30k körül volt, a többi a 40et felülről közelítette.
Az, hogy jelenleg mi az állás, már nagyjából lényegtelen, mind "elavultak" már..
Van jópár dolog az IP35Proban, ami miatt szívesen használnám megint amúgy.
A uGurus Win alatti mindent szabályozós megoldás szerintem nagyon klassz!
Node OFF off. -
Speed®
titán
Szélsőséges tuningban lehet, hogy a Commando jobb volt, de átlag tuningernek az AB9 QGT egy álom, kezesbárány. Az új BIOSal megvan vele ugyanúgy Wolfokkal a 4+GHz simán, csak sajna későn jött ugye..
IP35Prot az év lapjává választották, talán nem ok nélkül..P35ös ASUSt vele szemben említeni..hacsak nem a 40+ks modellekre gondolsz..mert az összes többi egy kalap khmm. Giga lapjait tudnám csak felhozni, de a komolyabbak az elcseszett hűtésük miatt nevetségesek a szememben.
MaSzKa, a jelenlegi FSB WR Biostar P45el.
-
MaSzKa
senior tag
-
MaSzKa
senior tag
link van róla?
amúgy én is Biostarral szemezek
asszem Brekk árul itt a ph de csak régiket
vagy DFI de az meg drága
amúgy télen mikor ezek az abit tervek voltak akkor még simán nyerő lett volna a 8800GT
a Gainward most visszafele is lkészítette a Radeonokat
pl HD3850
-
keIdor
titán
-
MaSzKa
senior tag
nem nyáron volt a ph-n hír hogy újra visszatér az Abit Nvidia vga-kkal
pl 8800GT
valaki írna az Abit UK-nak 1 levelet, hogy mi van a céggel és most mi lesz
lesz IP45 vagy nem
www.abit.com.tw
-#124:
de tavaly az év alaplapja lett 2007 valami 7 nagy hardverteszt oldal választotta meg
és tuningvilágrekordot is ip35 pro-ban értek el
de most PL DFI P35-el értek el újabb rekordot valami 6300Mhz-t
-
keIdor
titán
-Amikor szó volt Abit GeForce-król, akkor még nem volt RV770. Manapság nagyon nem szeretik a cégek az Nvidiát... ott szúr ki velük az NV, ahol akar!
-IP45 támogatottságáról beszélt... annak lenne nulla supportja.
-magaddal szúrsz ki, ha ennyire szélsőségesen Abit-os vagy, és nem adsz esélyt más alaplapgyártóknak, de te tudod... magaddal szúrsz ki, nem velem.
-#124: Mindig is jó volt az Abit, de mostanában már nem a legjobb... 965P-ben Asus Commando nagyon megverte az AB9 QuadGT-t. Azért említem a Commando-t, mert az volt vele egy árban sokáig... de a P5B Deluxe, vagy a Gigabyte GA-P965-DS4/DQ6 is nagyon a sarkában volt. P35-ben meg már a legjobb 5-ben sincsenek benne. Jó alaplap az IP35-Pro, nem fikázom félreértés ne essék, de az Asus, Gigabyte megoldása lenyomja... 2 magnál majdnem mind1 melyik gyártó van a proci alatt, de 4 magnál már jobb az Asus, Giga. -
MaSzKa
senior tag
azzal tisztába vagyok hogy felvásárolta az USI
azért lett Universal abit a sima ABIT helyett más betűstilus és abbahagyták jobbféle Fatality-k gyártásátamúgy a P35-el legelőször az ABIT jött ki
ezeket találtam:
http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=354781
http://www.memoryx.net/ip45pro.html
http://forums.legitreviews.com/about15873.html
nekem csak Abit volt már régóta:
KG7 AMD761
KD7-Raid
NF-S2G
NV8
KT8-Pro
KN9 Ultra
IP35hogy a fenébe juthatott el idáig ez a cég aki viszonylag mindig jobb alaplapot gyártott, mint a konkurencia ráadásul olcsóbban
és legjobb lapok voltak 2002-be
-
Speed®
titán
Már felvásárolták egyszer, az USI tulajdonában van. Manapság igen nehéz úgy megélni, ha nem gyártanak az OEMeknek tucatlapokat (lásd ECS, vagy ASUSék leéányvállalata aka AcRock).
A terméktámogatás amúgy botrányos, röpke ~fél év késéssel jöttek ki a 965P C2 chipes lapjukhoz a 45nm ready BIOSsal, de az is csak Wolfot eszik, pedig nem kis pénz volt anno egy AB9 QuadGT.
IP35ösöknek sem volt hivatalos 45nm ready BIOSa sokáig, az IX38at erőltették.Amúgy nem rossz lapokat csinálnak, csak mindig megkésve jönnek elő velük
Amióta az eszem tudom, leginkább ABIT lapjaim voltak és maximálisan elégedett voltam velük (KT7-A, NF7-S, AN8-Ultra, AB9-QGT, IP35-Pro).Sajnálnám ha végleg kiszállnának, de van alternatíva, Giga nagyon jó mostanában.
-
-
MaSzKa
senior tag
2héttel ezelöttig elég jó volt a supportja
nemrégiba jött ki az 1.8-as bios az IP35-ös lapomhoz
és az IP35 Pro-hoz is az új bios
Realtek HD Audio driverek meg szinte hetente jelennek meg
így nagyon jó volt idáig a support
az meg elég érdekes, hogy az Nvidia támogatta az Abit-ot
"bevásárol náluk" és arról is szó volt hogy az IP45-ös lapok hozzák ki a cégetés még arról is hogy jönnek az Abit Nvidia VGA-k is
azért nem csináltak AM790-es alaplapot és csak az Nvidiásokat nyomatták
ma jött ki 1 friss hír:
August 09,2008
abit AN78GS receives 3DGameman’s Kickass-Award
"Bang-for-the-buck of this product is huuuuge!"
August 5, 2008- 3DGameMan recently published their latest video review of the abit AN78GS motherboard, a gaming motherboard for the enthusiast. The AN78GS received the “Kickass Gameman’s Choice” award. The review of the AN78GS impressed viewers at 3dgameman.com as well as on YouTube, the leader in online video, attracting more than 6000 people in 5 days. -
MaSzKa
senior tag
-
ic503
csendes tag
Én is szeretem az ABIT-ot.
Csak ilyen alaplapjaim voltak.
IP45 helyett vehetek gigát..
Basszus...... -
MaSzKa
senior tag
mi lsz velem abit nélkül?
most meg bejött a weboldaljuk
ezt írják:
July 29,2008
abit FunFab: Tom's Computex 2008 Design Award Top 10
"A wide range of colors and shapes; some are pretty cool"
abit unveiled the latest member of their multimedia series products, the FunFab, a digital photo frame printer. It is the world's first digital photo frame with an integrated high quality photo printer. It has never been easier to show, share, and print your pictures.
July 26,2008
abit FunFab Won Silver Award from OCWORKBENCH
"the clarity and color saturation is superb"
abit just recently unveiled their new line of consumer electronics products — the FunFab, a digital photo frame printer. Right from the beginning this innovative product proves to be a winner, winning a silver award at the renowned review website OCWORKBENCH from Singapore.lehet csak átalakulnak
[L:http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_bios_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP43&pSOCKET_TYPE=LGA775][/L]
IP43-haz van Bios
lehet csak kitaláció volt az egész
-
MaSzKa
senior tag
és ezekkel a lapokkal mi lesz
nem lehetne venni?
-
Gorneck
legenda
-
keIdor
titán
MSi-t sose írtam...
Szerintem Asus, Gigabyte bőven van olyan jó... DFi P45-öt alig láttam, de azok még ki sem jöttek meg nehéz is szerezni itthon... JW P45-öt nem láttam még...
Sapphire P45 esélytelen szerintem...SuPoX-ról nem is halottam...
Ha különleges kell, akkor keress egy Biostar P45 lapot... (itthon nehezebb találni, mint DFi-t...)
Ha meg nagyon kell Abit lap még mindig van IP35-Pro, ami elég jó lett.
A döntés a tiéd, én szerintem Gigabyte P45-DS4-re cserélném a jelenlegi lapod... olcsó és beszerezhető...
-
MaSzKa
senior tag
kizárt tucat termékeket nem veszek
asus msi ilyen fosokat nem vennék ha 1 mód van rá de még gigát se szívesenesetleg DFI JW BIOSTAR vagy Sapphire vagy hasonlók SuPox
az a baj az abit mindig olcsó volt és jó ár teljesíményű
és jó volt a bios support is
ilyen más gyártó sajnos nincs
a weboladaljuk se jön már be
amúgy valaki lefordítaná a lényeget
csak az alaplap gyártás áll le nem?
-
keIdor
titán
-
MaSzKa
senior tag
valaki tud valami új infót?
érdekes lehet csődbe megy az abit?
-
keIdor
titán
Végre megérkezett az IX48-MAX, csak más néven. Kérdés mennyire tud labdába rugni a többi konkurens lappal szemben. Elég sokat késett...
A helyükben inkább a P45-re koncentrálnék, ugyanis ha nem akarnak csődbe menni, akkor olyan termékekkel kéne foglalkozni, amiből több profit jön és kihozza őket a szarból.
AMD is ezt tette az RV670-el és segített is nekik. -
MaSzKa
senior tag
-
VinoRosso
veterán
hát jó lenne ha ilyen olcsó lenne!!! Az angol nyelvű postnak semmi lényege, egyéni vélemény, találgatás arról, hogy a legjobb léghűtéssel rendelkező ddr2es lap lesz ez a széria(leszámítva azt a kettőt amelyik ddr3as lesz), meg hogy mi a különbség az egyes abit IP45 változatok között. Semmi konkrétum, csak találgatás.
-
MaSzKa
senior tag
ezeket figyelembevéve kiszámoltam mennyi lenne kb
ABIT IP35 PRO, P35, Socket-775, ATX, Silent Otes2, 2xGbLAN, DDR2, 2xPCI-Ex16
kr 849,- (25000Ft)ABIT IP43 PRO, P43, Socket-775, ATX, Silent-O, GbLAN, DDR2, PCI-Ex(2.0)x16
kr 799,- (23500Ft)ABIT IP43, P43, Socket-775, ATX, GbLAN, DDR2, PCI-Ex(2.0)x16
kr 595,- (17500Ft)ABIT IP45 PRO, P45, Socket-775, ATX, Silent-O, GbLAN, DDR2, 2xPCI-Ex(2.0)x16
kr 1.039,- (30600Ft)ABIT IP45, P45, Socket-775, ATX, GbLAN, DDR2, PCI-Ex(2.0)x16
kr 765,- (22500Ft)ABIT IX48-MAX, X48, Socket-775, ATX, Otes, GbLAN, DDR3, 3xPCI-Ex(2.0)x16
kr 1.399,- (41200Ft) -
MaSzKa
senior tag
mi a lényeg
valaki fordítsa le pls
[link] -
VinoRosso
veterán
Hát azt írtad teljesítény...de ez általános volt az egész p35ös szériánál. Nekem volt p5k-em sokkal több gond volt vele mint az ip35pro-val. ja és kb márciusban jött ki hozzá az első normális BIOS, kb a 6. vagy a 7. verzió, addig csak szarok jöttek de az minden hónapban. Az IP35 pronak meg már az elején kijött 2, a másodikkal már nem volt semmi problem, a későbbiekben már csak kompatiblilitási gondokat és frissítéseket iktattak be. Ha 2 mag mellett maradtam volna, akkor a p5k-e lett volna eladva, mert 2maghoz sokkal jobb volt az abit.
-
-
Gorneck
legenda
Mindig késnek...ez a trend...ha meg kijön akkor meg néha nagy ívben xarnak a lapjaikra...sajna...
A fekete harisnyás 90fokos 1méterest innét...A piros az melóból van...de az rövid volt azé cseréltem... -
virkir
veterán
Nem kell hanem muszáj a francba.
Abban egyet értünk, hogy az IP35 teljesítményük nem volt valami fényes, ha valaki kifogta akkor vagy nagyon jó lapot kapott vagy katasztrófálisan sz@rt.
Ezért én is a Maximus felé csábulok csak az ára kissé a fájdalom küszöbömet súrolja bár most nagyon bizakodok az Abitba ha már ennyire sokára adják ki.Azokat a fordított sata kábeleket honnan szerezted?
-
Gorneck
legenda
Sohase gyártottak nála kellemesebb lapot...és nem is fognak...
Szinte mindig törekedtem arra, hogy a házam belseje ne egy kábel dzsungel legyen...Persze azok a csúnya piros kábelek már szép harisnyázott feketék...
Ide-t nem használok...AHCI-re érdemes gyúrni ICH10-nél...végre van értelme...amihez nem árt sata-ra váltani.
Floppy-t szintén nem használok...
Ház kiképzésétől függ mennyire van szükség egymás hegyén hátán lévő sata csatikra...az, hogy 3-4 centivel odébb kell őket csatlakoztatnom az igazából nem zavar...mint írtam ha jó házad van akkor mind2öt ki lehet használni...és szépen be lehet építeni...Ha várnod kell akkor várj...Én csalódtam az Abitban...965, P35 szinten...többet nem szeretnék...
-
virkir
veterán
Ha nem látsz benne a többi már kapható hasonló árkategóriájú laphoz képest semmi extrát az a te szerencséd.
Én ha gépet fejlesztek azt nem 3 hónapra fél évre teszem hanem sokkal hosszabb időre, lásd most adtam el az IC7-esemet ami kb. a megjelenése óta ment a gépemben hibátlanul, úgy hogy még amire nekem kellett éppen elég volt.
Nekem fontos, hogy ha beépítem a házba akkor valahogy nézzen is ki ne csak mintha belapátolták volna, ezért most nálam 3 versenyző van a ringbe alaplapok közül
Maximus II Formula (nagyon tetszik bár kicsit drágállom)
P5E Deluxe (nem tudok róla árat viszont jobb a CF támogatása mint a P45-nek)
IP45PRO (mint tudjuk, nem tudjuk mikortól kaphat és milyen lesz)
Tartalék versenyzőként még szerepel a Giga DS5 bár a csatlakozóival nem vagyok maradéktalanul megelégedve és nem is túl olcsó.A várakozásomat meg megkönnyíti a pénzügyi helyzetem, mivel a júniusra várt pénzeink legjobb esetben is csak valamikor augusztusra jönnek be így marad a gépösszerakás meg a sz@pás a PII-vel addigra.
-
Gorneck
legenda
Én élvezem már lassan egy hónapja a P45ös lapom...
Szal sztem nem...
Nem látok semmi extrát a lapban ami miatt várni kéne rá mikor kiforrott bios-szal rendelkező lapot vehet az ember...és ez nagyon fontos a P45 esetében...imádom az Abitot, de várni nem várnék azért hónapokat...
-
virkir
veterán
válasz
Freeman444a #63 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor aug. 1.-től lesz kapható odakint.
-
m4rc!
őstag
válasz
Freeman444a #63 üzenetére
Annyit tudni, ami az előző néhány hsz.-ben le van írva... picit olvass vissza
-
Freeman444a
csendes tag
de semmi hír ?
egyáltalán megjelent már hivatalosan ?
valami info mikor akarják piacra dobni ?
vagy valami ?
-
Eugene Roe
őstag
Én még egy kiskerben se láttam, pedig igyekezhetne mert így P5Q-E lesz... :S
-
m4rc!
őstag
Na kapható már? Vki nagyker kapcsolatokkal rendelkező tud esetleg vmit?
-
virkir
veterán
De nem Abit!
Ha megnézed a P45-ös lapokat 2 normálisan megtervezettet találsz az öszes között a Maximus II-őt meg az IP45PRO-t, a Max 50k lesz ha minden igaz hétfőtől már több nagykerben a 45PRO meg ha megjönne akkor valahol 35k környékén lenne.
Szerinted nem éri meg várni rá?Mielőtt megkérdezed mi nem tetszik a többiben pl. a SATA csatlakozók ötletszerű elhelyezése, az IDE és a Floppy csatlakozók lehetetlen helyei, vagy minek például a P5QD és E-n a harmadik PCI-e hosszú csatlakozó ami ráadásul csak 1.1-es és számomra értelmetlen inkább raktak volna rá normál PCI csatit, hogy nem kéne a hangkártyámat sütögetni a VGA-val.
Vagy számomra a leginkább érthetetlen baromság a P45-DQ6-on lévő 4 lan csatlakozó. -
Gorneck
legenda
válasz
raskolnikoff #58 üzenetére
Már rég vehettél volna P45ös lapot...van elég belőle már az országba...
-
Eugene Roe
őstag
Up!
-
virkir
veterán
válasz
Freeman444a #55 üzenetére
A konkurenciát alapul véve 40-45 között kell lennie.
-
Freeman444a
csendes tag
ezaz !
ideje volt már !!!
árat lehet már tudni ? Kb? -
virkir
veterán
Na végre kint van az IP45PRO.
Most már csak az OCTeamHungary-ra kell várni, hogy megkapják és jól megkínozzák nameg, hogy kapni is lehessen. -
MaSzKa
senior tag
-
raskolnikoff
őstag
Mai postokból részlet az xtremesystems ip45 fórumoldaláról:
levél az abithoz:
SUBJECT: IP45 PRO AND IP45 GT3
over here in the USA and UK, many of us are getting impatient about the release dragging on with the two subject boards...please be more pro-active in getting out release dates to the USA.
if you can come over to FUGGER's forum website and post the expecting release dates for the UK and USA, i am sure that it would help with your sales and image.
here is the link to the IP45 Pro thread at Xtremesystems.org forum: http://www.xtremesystems.org/forums/...=1#post3069076válasz a fórumban egy abitnak dolgozó pasastól:
The general sensus I got was you want to know where our P45 range is.
Well, It is due to be released next week
I will be working on getting everyone up and running with images,specs and prices this week.
I have just chased our web team to find out why and when.vagyis 1 hét? akkor az nálunk 2?
és egy kép...nyami...!
-
CyDoN
senior tag
IP45Pro 20e körül lesz...szinte biztos!
-
raskolnikoff
őstag
Még nem nagyon szivárognak Abiték...egyéb főnixes lapokat már láttam árlistákban...jöhetne már a p45pro! meg egy tesztecske egy wolfdale-lel
-
CyDoN
senior tag
IP45 - 20e
IP45PRO - 26eSzerintem ilyen körül lesznek az árak,,,sok értük?
-
AirBooms
addikt
Szerintetek már meg szabad venni egy P45-ös lapot? (Nem kifejezetten az Abitra gondolok, úgy általában)
-
keIdor
titán
IP45-MAX leírás
IP45-MAX kép
IP45-PROVajon most ez a MAX ugyanaz, mint a GT3 vagy kiadnak 2 ugyanolyan lapot más néven? Tiszta Nvidia filling
-
Zájec
veterán
a kis csupasz
-
keIdor
titán
válasz
LordVader80 #25 üzenetére
Vagy 1×16 van vagy 2×8. Elfogynak a PCI-E sávok.
-
keIdor
titán
válasz
LordVader80 #23 üzenetére
2×8, ennyit tud a P45
-
LordVader80
őstag
Vajon 2*16 PCIe sáv áll majd rendelkezésre az új pro-ban?
-
Zájec
veterán
-
Vigneau
félisten
Azaz, arra gondoltam. Igazak a hírek, hogy ott már a magba lesz integrálva a RAM vezérlés, mint az AMD-knél? Ebben az esetben egy lapkára olvadna a lapkakészlet...
A jelek szerint lesz akkora előrelépés a P35 és P45 között, mint korábban a P965 és P35 esetében, vagy nekünk annyira nem fontos vele foglalkozni?
-
keIdor
titán
Szerintem az IP45-GT3-at is belevehetjuk a topicba, nemsok DDR3 user van/lesz.
-
Zájec
veterán
válasz
karmester #12 üzenetére
igen, jól tetszenek látni
... mondjuk a GT3 elnevezésböl következtetni lehetet..
szóval akkor combo lap nem lesz.. hanem "csak ddr2" és "csak ddr3"..
nem mintha hiányolnám.. az ilyen közösködös dolgokkból nem sok jó sülhet ki..
az ember döntse el mit akar és kész (ddr2 v ddr3)....(#15) shteer : én sajnos nem.. mert a ha az utóbbinak csökkene az ára, akkor gondolkodóba esnék.. de a mai helyzetet nézve az jobb amiböl több van..
-
Zájec
veterán
na végre, találtam olyan képet is amin egy kicsit oldalról is látszik a lap..
IP45-PRO és IP45-GT3
én mintha ott látnám a bal felsö sarokba a PS2-t,, szerintem marad még egy kicsit...
nézem mi lehet az igazi külömbség a PRO és a GT3 között...
de egyenlöre csak a heatpipeok szine változik rézröl mattfémfeketére.. -
karmester
senior tag
Majd meglátjuk, mit kezdenek ezzel a jelenséggel az alaplapgyártók. Sztem a PS2 támogatásának a megszüntetése nem olyan súlyos, mint annak idején az IDE csatorna "kiebrudálása" a déli hídből...ból...
. Egy billentyűzet csere nem annyira jelentős, mint a HDD és/vagy Optikai Meghajtók cseréje.
-
törölt tag
Az azért elég érdekes ötlet, hogy a PS2 megszűnik. Azért vegyen a T. user új billentyűt, mert új alaplapot akar? A billentyűk 90%-a PS2 csatolófelülettel van ellátva. Vagy esetleg külső csatolófelület lesz, mint az IDE cuccoknál?
-
SteeWe
aktív tag
Naccerű új topic
De én még mindig egy IP35Pro ról álmodomAzon a pro-n azért elég durva hitepipe rengeteg van.
-
karmester
senior tag
Kedves barátim, már lassan elárasztják a NYETET a képek az Abit azon deckáiról, amelyek az Intel P45-ös lapkakészletére épülnek. A P45-ös északi hídhoz jön majd az ICH10(R) déli híd. Újdonság, hogy hivatalosan megszűnik a PS2 és LPT portok támogatottsága. Az új deckák, hasonlóan az X48-hoz támogatják majd az 1600 MHz-es FSB-t és a CrossFire-t két PCI Express 2.0 aljzattal. Memóriából DDR2, DDR3 és hibrid megoldásokat is láttak már "egyesek". Az új déli hídban lesz 10 gigabites Ethernet vezérlő és Wi-Fi modul is.
Képek:
Képek linkjei:
A P45-ös deckák valamikor Június közepén debütálnak az Intel P45-ös lapkakészlet hivatalos debütje körül!
Jó fórumozást!
[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest