Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fPApi

    őstag

    válasz OgKush #11436 üzenetére

    Én közel 20 éves win után váltottam és egyetértek, én sem váltanék vissza. De maradjunk tényszerűek és ne hallgassuk el a hiányosságokat sem (persze ezek csak nekem azok, mindenkinek más az igénye):
    - nagyságrendileg nem kisebb a lefagyások/akadozások/érthetetlen dolgok száma, mint egy jól beállított win7-nél,
    - nálam bizony előfordult, hogy a feltelepített program (ami az adott rendszerre íródott) nem indult el, vagy nem úgy működött, mint ahogy kellett volna,
    - valóban sok olyan dolog van ami a win-en nem található meg, de ugyanígy sok olyan van, ami win-en nagyon jó és nincs osx megfelelője (pl. a total commander és ne kezdje el senki mondani, hogy de, mert ...., én minden létező megoldást kipróbáltam és csak megközelíteni tudtam a TC-s felhasználói élményt)
    - "az updateket jelzi, felteszed, nem kell rebootolni a gépet, ( többnyire)" Nekem az utóbbi fél évben az updatek többsége után kötelező reboot volt. De ez szerintem nem gond, sem itt, sem a win-nél.

    Szóval nekem az a véleményem, hogy ma már tételes összevetésben nem biztos, hogy egyértelműen az OSX győz (ez mondjuk a win7 előtt volt igaz), de a felhasználói élményben egyértelműen az OSX a jobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák