Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magedla

    tag

    válasz magedla #8485 üzenetére

    Sziasztok!

    Hétvégén volt végre alkalmam kipróbálni a Behringer MS40-et.
    Tekintve, hogy korábban low-end (2-5k) pc-s hangfalaim voltak, nem hiszem, hogy mérvadó a véleményem, de azért megosztom a tapasztalaimat.
    - Méretben megfelelő, bár nagyobbat már nem szívesen tennék az asztalomra. Az ideális hangzás érdekében fülmagasságban saját polcokat kapnak, ez még megvalósításra vár.
    - Az összeszerelés minősége kiváló. Ennek ellenére több user review-ban olvastam, hogy a power gomb idő előtt megadta magát, ezért igyekszem óvatosan használni. Ki is kérném a véleményeteket arról, hogy hogyan tudnám tehermentesíteni a gombot? Az megoldás lehet, ha mindig be van kapcsolva és áramtalanítom, amikor nem használom? Lehet ennek káros következménye?
    - Hangminőségben számomra mindenképpen egy minőségi ugrás, egyelőre csak pozitívan nyilatkozhatok. Már az elején jeleztétek, hogy egy 2.0-s multimédia rendszertől nem várhatunk annyi mélyet, mint 2.1-es társaiktól. Instrumentális zenékhez, progresszív metálhoz (Dream Theater) számomra tökéletes, de egy Logitech-hez szokott fülnek valóban kevésnek tűnhet.
    - Összességében nagyon elégedett vagyok, csodás hangfalak!

    Még egyszer köszönöm a tanácsaitokat, rengeteget segítettetek! :R
    Üdv: Ákos

    True victory is victory over oneself

Új hozzászólás Aktív témák