Akkor félreértettelek, bocs, azt hittem hogy valami búgó hang hallatszik.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
audi100td
(PH! nagyúr)

audi100td
(PH! nagyúr)
Csak kb. 14 kilós ám 
De a következőt tényleg járasd be rendesen, csak finoman. 

Stirbi
(PH! addikt)
nem nembugo hanem tiszta rezonanacia,ésd ha csaka sub van bekötve akkor az asztalnál ülve is hallani, és idézem amit mondtak az üzletben: ,,ha tényleg rezonál akkor természetesen kicserélik, mivel zavaro lehet eléggé zenehallgatáskor,,
és amugy még bocsánaot szeretnék kérni a sok hangulatjelért 
és köszi a segitséget mindenkinek

audi100td
(PH! nagyúr)
Már értem, csak először félreértettelek, utána már rögtön leesett.

Stirbi
(PH! addikt)
nah már jön is apum , csomagolom és akövetkezöt 2-3 hétig fogm járatni

audi100td
(PH! nagyúr)
Tedd azt 

Stirbi
(PH! addikt)
nah kész is visszavittem reklamáciora,rem minél hamarabb meglessz,
ezelött kettövel nekem már volt ien rezonancia problémáju hangfalam , amit visszavittem kicserélték és amásodik is ugyanugy rezonált[link],
rem ennél,amit küldenek nem lesz már rezonancia

audi100td
(PH! nagyúr)
Egyébként, hogy van elhelyezve a sub?
Nem lehet, hogy valami a reflexcső közelében van és berezonáltatja a sub, akár az asztalt?
[ Szerkesztve ]

Stirbi
(PH! addikt)
van az asztalom és bal szélénél van az asztal oldalátol 30 cm re és tisztában vagyok vele h a sub rezonált newm pedig más , kivettem a subot rátettem az ágymra és uyg is kiprobáltam,-szoval meggyözödtem hogy az a rezonancia amit hallok enmn a butortol jön ,és ha kikötöttem a magashangsugárzokat akk az asztalnál ülve is v akárhol simán hallhato volt a rezonancia
, és ennyi pénzért elvárom,hogy egy hibátlan minöségi darabot kapjak ne egy ,,trágyát,, és sztem ez a rezonancia ha nem most jön elö akkor 2 hét mulva
[ Szerkesztve ]

audi100td
(PH! nagyúr)
Ok, csak még egy tipp volt.
Ennyi pénzért azért túl sokat nem kell ám várni, meg azért nem ritka a selejt a Loginál, de gariügyintézést korrektül szokták végezni.

Stirbi
(PH! addikt)
de ha ugy veszed nem kevés pénz,és ezt én kerestem meg a két kezemmel( mármint a pénzt) és azér sztem nem olcso, el is hiszem h vannak hibás darabok,de eddig még iyg panaszt nem ishhallotam rá, és pl ,youtube, n is nyomatják neki mint az állat,minden 100% on van és semi rezonacia nemvolt, és minösége is megvan,de mért pont én kapom meg a hibás darabot 

PuMbA
(PH! addikt)
A kicserélt már biztos jó lesz,csak 1-2hétig ne vidd fel a hangerőt 30%-35%-nál többre és a basszust is hagyd középen.
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

audi100td
(PH! nagyúr)
Persze, hogy nem kevés pénz 25-30e Forint.
De maga a cuccér nem sok, ennyibe kerül egy belépő szintú aktív sub, aminél a Z-2300 subja valószínüleg még jobb is és van hozzá 2 szatelit, szóval maga a cucc nagyon-nagyon olcsó, ahoz képest amit nyújt.
[ Szerkesztve ]

Stirbi
(PH! addikt)
nálunk 34000ft re jön ki átszámitva 4330 sk rol ugy h 1sk=8ft aránnyal

Stirbi
(PH! addikt)
és ezt te honnan tudod h biztosan jo lesz
???-
remélem is hogy jo lesz és minimum 2 hétig tényleg csakjáratni fogom1/3 basszuson és 30% hangerö max,

audi100td
(PH! nagyúr)
Arról én nem tehetek.

Stirbi
(PH! addikt)
nem isrosszbol mondtam
neharagudj, csak mondtam hoyg tiszztában legyél avval hogy nálunk mennyibe kerül

audi100td
(PH! nagyúr)
Ok, értem.

PuMbA
(PH! addikt)
Onnan,hogy Z-2300akkal nem szokott lenni probléma. Basszust hagyhatod középen,mert 1/3adon meg már szinte nincs mély hang(legalábbis nekem,úgy hogy nem használok equalizer-t) és akkor nem fog bejáródni.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

audi100td
(PH! nagyúr)
Igaz, inkább a Z-5500-al van sok probléma.

Stirbi
(PH! addikt)
hát de látjátok mégis én pont egyhibás darabot kaptam
,am köszi a választ,
a z5500 rol hallottam,hogy sok probléma van vele
egyik hawerral erröl veszekedtünk 2x z2300 vs z5500
, sztetek meik a jobb?

audi100td
(PH! nagyúr)
2x Z-2300? 
Látom a HiFi-ről, meg úgy általában a normális zenehallgatásról fogalmatok sincs. Mondjuk egy Z-2300-at amúgy se neveznék hifi kelléknek, de akkor is mindennek meg van a rendje.
Zenére a Z-5500 se jobb, de mozira azért nagyon jó az ár/érték aránya.
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(PH! addikt)
Z5500 ,mert 2db Z-2300-ból sose lesz 5.1... 
[ Szerkesztve ]

Stirbi
(PH! addikt)
ezen csak veszekedtünk hawerral hogy mégis melyik lenne a jobb-elméletben
de ezt mire érted?:,,de akkor is mindennek meg van a rendje,,? 

Stirbi
(PH! addikt)
azt tudom,hogy nem lesz de teljesitményileg
?

Hawk1979
(őstag)
4.2 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

audi100td
(PH! nagyúr)
Arra hogy zenét sztereoban hallgatunk, nem pedig pl. "4.2"-be.

PuMbA
(PH! addikt)
Hát elvileg a Z-5500(505W RMS) jobb teljesítményben ,mint 2db Z-2300( 2x200W),de szerintem egyik hangfal sincs ennyi W-os.

audi100td
(PH! nagyúr)
A Z-5500 500W-os, de ezek mind kamu adatok, a Z-2300 se ad le 200W-ot.
Kicsit elkéstem 
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(PH! addikt)
A basszus már brutálisan sok lenne,nem bírnák tartani a lépést a szatelitek 

PuMbA
(PH! addikt)
Mennyi W-ra tippeled a Z-2300at?

Alex91
(PH! nagyúr)
Na, es akkor ilyen ember (gyerek) velemenye alapjan vegyen barki is barmit? 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

audi100td
(PH! nagyúr)
Fogalmam sincs, de 100-nál tuti nem több, meg nem is a wattok számítanak, hanem az ézékenység dB-ben.
Főleg ha azt nézzük, hogy egy aktív sub amire ráírnak 200W Rms-t kb. 100.000 Ft-nál kezdődik.
A Z-2300-nál meg még a satokat is subba épített erősítő hajtja, tehát olyan 60-80W RMS-re tippelek.
[ Szerkesztve ]

audi100td
(PH! nagyúr)
Na, ne b****gasd már szegényt majd bele jön. 
De ami igaz, az igaz. 

Stirbi
(PH! addikt)
amugy 16 éves vagyok és tényleg nemkell csszegetni, és azért kérdezek ennyit,hogy tudjam pontosabban a dolgokat ,mert tudniaakrok
, és ezt ha irigyled akkor nagyon sajnálom
mod: audio technikához nem értek annyira mint magához a számitogépekhez ezért kérdezek
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(PH! addikt)
Árához képest azért ütős a mély,lemegy kb. 35hz-ig is és nem zörög,csattog,búg(legalábbis normális hangerőn nekem még nem sikerült beszaratni a mélynyomót).
[ Szerkesztve ]

Alex91
(PH! nagyúr)
Kerdezni szabad, csak kijelenteni nem kene...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Stirbi
(PH! addikt)
te háyn éves vagy ha már itt tartunk vagy a többi kolléga esetleg megmondaná életkorát? 

audi100td
(PH! nagyúr)
Ez természetesen így van, csak a Logi által megadott adatokat vitattam, egyébként árához képest az egy nagyon jó sub.
Stirbi: 21 vagyok, ha ez számít is valamit, az életkor nem feltétlen jellemzi a szellemi érettséget.
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(PH! addikt)
En 20.

Alex91
(PH! nagyúr)
Nem a koroddal van baj... Es biztos van, amiben esetleg tobbet is tudsz, mint en... Csak most latszik, hogy ehhez ...
(De nyugi, korban en nyerek
)
[ Szerkesztve ]

Stirbi
(PH! addikt)
......tudom befejezem neked ehhez a részhez nincs olyan jo tudásom
am szégyenlem is magam hogy mástol kell segitségetkérnem 
audi100td: tudom csak érdekelt
[ Szerkesztve ]

audi100td
(PH! nagyúr)
Ne szégyelj segítséget kérni, ezért van a fórum. 
És ha ezentúl van kérdésed akár a Z-2300-al kapcsolatban, nyugodtan kérdezz, te is ettől tudsz majd többet, meg ha persze közben te is magad utánajársz a dolgoknak, pl. google segítségével.
[ Szerkesztve ]

Alex91
(PH! nagyúr)
Pont a segitseg keresert van a forum...

Stirbi
(PH! addikt)
hát igen ,de mégis jobb ha vmire egyedül jössz rá , vagy más segitségével, deien dolgokban viszont kell segiteni
mod: mindig googlezok, de az nem mindig nyujt segitséget
[ Szerkesztve ]

americanidiot
(őstag)
Azt például, hogy az ilyent ne "ien"-nek írjuk, nem életkortól függ, akármennyire is a fiatalok szokása.
El nem tudod képzelni mennyire zavar egyeseket (pl. engem
) Pedig csak 19 vagyok.

audi100td
(PH! nagyúr)
Ez a fajta írásmód engem is baromira zavar, 5 ször át kell olvasnom, mire leesik mi van.
Kicsit azért lehetne kulturáltabban, fejezzük már ki magunkat egész szavakkal és mondatokkal, szerintem nem túl nagy kérés.

Stirbi
(PH! addikt)
elnézést, msn-ezés közben sajnos megszoktam a röviditéseket 

Calibos
(PH! addikt)
Na most a gép is elszállt, úgy látszik, ha éjjel nappal megy nem bírnak többet 1,5-2 évnél többet. Legalábbis a samsung winchesterek és a noname tápok.
Bár nem ide tartózik de így a hangfalat sem tudom letesztelni.