Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz proof88 #28611 üzenetére

    na jó, nem tudom összehasonlítani őket, mert nem is ugyanabban a szobában vannak :D De nagyon tetszik az 1250B, nagyon tiszta hangja van, és érezhető mélyeket ad. A mélyszabályzó potit és a hangerőszabályzót is csak félig tekertem max, hogy 1-2 hétig csak így lazán menjen, aztán ha kicsit bejárta magát akkor majd megnézem feljebb húzva is hogy mit tud. Persze ez csak ilyen áltudományoskodás a részemről, mert nem értek hozzá, csak hallottam hogy az új cuccokat jobb az elején bejáratni. :D
    Igazából annyit tudnék mondani, hogy az R1900TII valahogy mély-orientáltabb, több mélyt hallok vele, ami valszeg betudható annak hogy a Geniusnak "csak" 4"-es woofer-ei vannak, de hozzáteszem az is érezhető mélyeket ad, pedig kb 20-25 m2-es szobában van, mégis jó hallgatni anélkül hogy azt érezném hogy kevés.
    Az R1900TII jobb, de nyilván nem egy kategóriában vannak, az 1250B-t most vettem újonnan 13-ért, az R1900TII-t használtan vettem 25-ért, míg újonnan valami 40 körül van/volt emlékeim szerint.

    Én mindenkinek ajánlom az 1250B-t, főleg miután élőben hallottam ebben az árkategóriában 2.1-et is, és lehet hogy ez nem tudja megremegtetni az ablakokat, de a mély így is kitölti a szobát ami rendkívül jó érzés, miközben kristálytiszta magas hangokat ad, amit mondjuk ebben a kategóriában egy 2.1-es szett szerintem nem tud.

    szerk.: ja és a Genius sem búg bekapcsolt állapotban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák