Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ndruu

    MODERÁTOR

    válasz TazLeacher #2712 üzenetére

    1. 2-3-4-5 hét után bejáratódik, attól függ mennyit hallgatod egy-egy nap. Napi 3-4 óra mellett 3-4 hét szokott lenni. De 2 hét után már hallható a különbség. (Ne kérdezd mitől van, erre nem tudok pontos választ adni.) Basszus felesen, hangerő félig (tovább értelmetlen, ha gép előtt ülsz). Ha már bejáratódott, akkor sem érdemes hangerőben háromnegyed fölé menni. Max. basszust csak kis hangerő mellé állíts be, akkor nem fog beleérni a membrán a rácsba.

    2. Ennyitől nem lesz baja...

    3. Általában legtöbben az asztal alá teszik a ládát. Ez előnyös akkor, ha a rendszer a PC-hez van csatlakoztatva és gép előtt ülve hallgatod a zenét vagy nézed a filmet. Ha egy nagyobb szobát kell behangosítani (pl. házibuli:) ), akkor érdemes kivenni az asztal alól és a szintén a földön úgy elhelyezni (fal mellé, fal közelébe), hogy a mély egységesen betöltse a teret, ne legyenek (vagy minél kevesebb legyen) kioltási helyek.

    Nálam a Z-5300 subja szintén asztal alatt van, gép előtt ülve tökéletes hangja van, kettőt odébblépve pedig pont van egy kioltási hely... A szoba sarkaiban erősebb a mély, ott pont úgy találkoznak a hullámok. ~10m², tehát itt nem lesz házibuli, de szeretem élvezni a filmeket és az ütős zenéket.

    [ Szerkesztve ]

    Harrrr!!!!

Új hozzászólás Aktív témák