Sokoldalú multifunkciós nyomtatót mutatott be a Xerox

A Xerox új multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra, melyet Phaser 6128MFP névre kereszteltek a tervezők. Az egyéni felhasználók és kisvállalatok számára ideális színes berendezés speciális, környezetbarát EA tonert használ.

A Xerox Phaser 6128MFP 12 fekete-fehér, illetve 16 színes oldalt másol, szkennel, faxol vagy nyomtat egy perc alatt, és a teljesítmény a nyomtatás és a faxolás egyidejű használatával növelhető is. A 400 MHz-es processzort és 384 MB memóriát használó terméknek mindössze 27 másodpercre van szüksége az üzemkész állapot eléréséhez. A hálózati kommunikációról a 10/100-as Ethernet port gondoskodik, emellett a készüléken USB csatlakozó is található. A készülék rendelkezik úgynevezett „run black” funkcióval is, ennek köszönhetően a színes toner cseréje alatt a nyomatok elkészítése fekete-fehérben megszakítás nélkül folytatódhat.

A Phaser 6128MFP a munkacsoportok számára számos funkciót kínál. Példának okáért ftp-n vagy SMB protokollon keresztül szkennel hálózatba, valamint ellenőrzi az egyes felhasználók eszközökhöz való hozzáférését, ami a költségek nyomon követése és a nyomtatás esetleges korlátozása miatt lehet fontos. Az új berendezés természetesen képes az igazolványok mindkét oldalát a lap ugyanazon oldalára másolni, továbbá a LAN Fax a faxokat közvetlenül a számítógépről küldi el, ami felgyorsítja a naponta szükséges rutinfeladatok elvégzését. A multifunkciós nyomtató úgynevezett EA-HG (Emulsion Aggregate High Gloss) tonerrel dolgozik, amely a gyártó bevallása szerint a hagyományos tonerekhez képest kevesebb energiát használ a nyomtatás során.

A Xerox Phaser 6128MFP hamarosan kapható lesz a magyarországi üzletekben, a fogyasztói ára 165 ezer forint körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés