Új multifunkciós eszköz az OKI-tól

Hirdetés

Az OKI Printing Solutions elsősorban munkacsoportok és kisvállalatok igényeinek megfelelően alakította ki legújabb irodai multifunkciós eszközét, ami A3-as méretben képes dokumentumok színes másolására, szkennelésére és nyomtatására, ezenkívül faxolási feladatokra is használható. A készülék egyidőben képes több munkaművelet elvégzésére, így kihasználtsága növelhető, igény esetén pedig külön lapadagolók is csatlakoztathatók hozzá.


[+]

Az asztali és álló változatban is elérhető termék méretei és üzemeltetési költségei az A4-es formátumú multifunkciós nyomtatókéval vetekszenek. Többféle médiára is képes nyomtatni, mint például névjegykártyákra vagy akár CD-borítókra is, ebben a mellékelt szoftver is segítséget nyújt. Képes a kétoldalas nyomtatásra, valamint rendelkezik Encrypted Print funkcióval, ami biztonságossá teszi a titkos vagy bizalmas dokumentumok sokszorosítását is. A4-es formátumban percenként 26 színes vagy 34 fekete-fehér, A3-asban pedig percenként 15 színes vagy 17 fekete-fehér nyomat előállítására képes, havi terhelhetősége 50 000 oldal.


[+]

A nyomatok LED-es, digitális eljárás segítségével készülnek el egy menetben. Az élénk színű, maximum 1200x600 DPI felbontású képekért a mikrofinomságú High Definition festék és a ProQ2400 Multi-level nyomtatási technológia felel. Az MC860 sorozat hálózatba is köthető tagjai már idén januártól megvásárolhatók, javasolt végfelhasználói árukat az OKI 839 000 forintban állapította meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés