vazz... azt hittem otthoni felhasználásra. elkéne már egy új, de ennél egy kicsivel kisebbel is beérném 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
vazz... azt hittem otthoni felhasználásra. elkéne már egy új, de ennél egy kicsivel kisebbel is beérném 
Bizony a gazdasági válságban nincs a júzernek 2 millája. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Én is elképzeltem ahogy a cikket olvasta, de az ártól észhez kaptam rendesen. 
Az utsó mondatot valóban kijózanító pofonnak szántam. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Ha kell valakinek egy Xerox 2240-es (kb. ugyanazt tudja, mint a cikkben írtak), akkor eladó fél milláért... 
Aki él és nem boldog, az téved!
Az valami? Nekem színes tintasugaras nullkilométeres Epsonom van 4k-ért. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Melyik? Ha R1400 vagy R1800, akkor kell 
Aki él és nem boldog, az téved!

Sikerült rendesen!

Ezeket sem átlag felhasználóknak találták ki...
vagy ha van is nem hinném, hogy pont egy ilyen izé a vágya 
muterék most rendeltek belőle 75 db-ot lool
kitart velem megcsapolni a szállítmányt? XD
[ Szerkesztve ]
Elfogadnám a "kicsikét" 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
pont pár napja nézegettem egy kisebb/régebbi xerox lézer multit: a wc 3119MFP-t... 25körül van az ára és nem tűnik rossznak a specifikációja... (600x600dpi a felbontása, de ff-ben másolásra/nyomtatásra elég lehet) főleg, hogy ekörül a tintasugaras multik vannak, amibe kész vagyon a patron :S ebbe meg a 3500lapos toner kb egy 20as... nem kis összeg, de kisvállalkozásoknak szerintem inkább megérné, mint a tintás... nem tud valaki az általam említett típusról konkrétumokat, hogy miért ilyen olcsó? kifutó termék lenne? (egyik telephelyünkön scanner-ért sírnak, de elég ramaty már a másolójuk is és megpóbálnám elintézni, hogy a nagy válság közepén kapjanak scanner ára+10ezer körül akkor egy normálisabb multit, ha jó ez a típus
szvsz hülyeség lenne szimpla síkágyas scannert venni, mert nagy felbontásban úgysem használnák... ez a 600dpi bőven elég lenne nekik... mellesleg a scannerek árát is megkérik :S)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Több okból olcsó:
1. Nem egy mai modell. Kb. 4-5 éve reszelgetik nagyjából ugyanazt a vasat.
2. A Samsunggal, Fujival és a Lexmarkkal közösen dobják piacra ugyanazt más néven.
3. Nincs ADF, fax, hálózat, színes nyomtatás. Egyszerű mint a rajzszög.
Ha havi kb. 5000 oldalnál nem nyomtattok többet ideális választás. Utántöltve "filléres" a festéke.
Tintáshoz képest mindenképpen jobban megéri. Veszel egy hasonló árkategóriás tintás multit és naponta kétszer lehet benne festékkazettát cserélni és kb. 10x annyiba kerül fenntartani.
A scannere átlagos irodai használatra bőven elég. Összehasonlításképpen egy hasonló alsókategóriás különálló scanner 10k. És még a helyet is foglalja.
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.