Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vazz... azt hittem otthoni felhasználásra. elkéne már egy új, de ennél egy kicsivel kisebbel is beérném :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#2) Abu85 válasza DroneZ (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bizony a gazdasági válságban nincs a júzernek 2 millája. :P

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#3) -XadAnuX+ válasza DroneZ (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Én is elképzeltem ahogy a cikket olvasta, de az ártól észhez kaptam rendesen. :K

(#4) Abu85 válasza -XadAnuX+ (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az utsó mondatot valóban kijózanító pofonnak szántam. :DD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#5) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Ha kell valakinek egy Xerox 2240-es (kb. ugyanazt tudja, mint a cikkben írtak), akkor eladó fél milláért... :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#6) simonzé válasza pilóta (#5) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az valami? Nekem színes tintasugaras nullkilométeres Epsonom van 4k-ért. :)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) pilóta válasza simonzé (#6) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Melyik? Ha R1400 vagy R1800, akkor kell :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#8) -XadAnuX+ válasza Abu85 (#4) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

:R
Sikerült rendesen!

(#9) zed1983

zed1983
(őstag)

Ezeket sem átlag felhasználóknak találták ki...

(#10) DroneZ válasza Abu85 (#2) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vagy ha van is nem hinném, hogy pont egy ilyen izé a vágya :D

muterék most rendeltek belőle 75 db-ot lool :D kitart velem megcsapolni a szállítmányt? XD

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elfogadnám a "kicsikét" :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pont pár napja nézegettem egy kisebb/régebbi xerox lézer multit: a wc 3119MFP-t... 25körül van az ára és nem tűnik rossznak a specifikációja... (600x600dpi a felbontása, de ff-ben másolásra/nyomtatásra elég lehet) főleg, hogy ekörül a tintasugaras multik vannak, amibe kész vagyon a patron :S ebbe meg a 3500lapos toner kb egy 20as... nem kis összeg, de kisvállalkozásoknak szerintem inkább megérné, mint a tintás... nem tud valaki az általam említett típusról konkrétumokat, hogy miért ilyen olcsó? kifutó termék lenne? (egyik telephelyünkön scanner-ért sírnak, de elég ramaty már a másolójuk is és megpóbálnám elintézni, hogy a nagy válság közepén kapjanak scanner ára+10ezer körül akkor egy normálisabb multit, ha jó ez a típus :) szvsz hülyeség lenne szimpla síkágyas scannert venni, mert nagy felbontásban úgysem használnák... ez a 600dpi bőven elég lenne nekik... mellesleg a scannerek árát is megkérik :S)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#13) _Oscar válasza mephi666 (#12) üzenetére

_Oscar
(tag)

Több okból olcsó:
1. Nem egy mai modell. Kb. 4-5 éve reszelgetik nagyjából ugyanazt a vasat.
2. A Samsunggal, Fujival és a Lexmarkkal közösen dobják piacra ugyanazt más néven.
3. Nincs ADF, fax, hálózat, színes nyomtatás. Egyszerű mint a rajzszög.

Ha havi kb. 5000 oldalnál nem nyomtattok többet ideális választás. Utántöltve "filléres" a festéke.
Tintáshoz képest mindenképpen jobban megéri. Veszel egy hasonló árkategóriás tintás multit és naponta kétszer lehet benne festékkazettát cserélni és kb. 10x annyiba kerül fenntartani.
A scannere átlagos irodai használatra bőven elég. Összehasonlításképpen egy hasonló alsókategóriás különálló scanner 10k. És még a helyet is foglalja.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.