Hirdetés

X jelöli a helyet az Aerocoolnál

Bemutatta legújabb, Strike-X nevű számítógépházát az Aerocool, amivel főleg a játékosokat célozzák meg. A ház dizájnjának fő motívuma a nevében is megtalálható X, ami kisebb-nagyobb méretben az oldalán, a tetején és az elején is megtalálható. Az oldalpanelen és a felső részen fekete vagy bordó fémrácsból alakították ki ezeket, amik mögött ventilátorok is helyet kaptak.

Aerocool Strike-X fekete és bordó ráccsal (forrás: TCMagezine.com) [+]
Aerocool Strike-X fekete és bordó ráccsal (forrás: TCMagezine.com) [+]

Ugyancsak fémrács borítja az előlapot is, így egy meglehetősen szellős fémládáról van szó. Hátul és oldalt egy-egy 120 mm-es szélkavaró biztosítja a megfelelő légáramlást, elöl pedig egy 140 mm-es ventilátor dolgozik. Ahogy más, újabb számítógépházaknál tapasztalható, az új Aerocool is szerelhető szerszámok nélkül.

Oldallappal és anélkül (forrás:TCMagazine.com) [+]
Oldallappal és anélkül (forrás: TCMagazine.com) [+]

Hátsó oldalán két fogantyú található az oldallapok egyszerűbb eltávolításához, a folyadékos hűtési rendszer csövei számára pedig lyukakat vágtak a tervezők. A meghajtók számára kilenc darab 5,25”-es fiók áll rendelkezésre, a 3,5”-es tárolók pedig beépítőkeretekbe rakhatók. A szemfülesebbek észrevehetik egyébként, hogy a belső rész szinte egy az egyben a nemrég megjelent Vs-9-ével egyezik meg. Az Aerocool X-Strike háza várhatóan 60 euró körül lesz.

Az első és hátsó oldal (forrás:TCMagazine.com) [+]
Az első és hátsó oldal (forrás: TCMagazine.com) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés