Aerocool 
Ár/érték arányban még mindíg jók!
[ Szerkesztve ]
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000
Seagate Barracuda LP 5900.12 1,5TB (ST31500541AS) bolti garanciával!!
Asus Extreme EN6200TC512/TD/256M-256MB PCI-E DDR DVI TV OUT Graphics Card
0 km-es, Seagate ST3300007FC Cheetah 300GB 10K RPM Fibre Channel Hard Drive
Gigabyte GZ-M1 fekete kis mATX-es tágas kuckó! [szép állapot, 2db 9,2cm-es PWM-es ventivel]
(#1) Gál István
Aerocool 
Ár/érték arányban még mindíg jók!
[ Szerkesztve ]
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000
(#2) Mr.Csizmás
kékled nélkül még jobb lenne....
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Szerintem az Aerocool ház már szerepelt a Haza Pálya szekcióban, már akkor is lájkoltam 
Kér, hogy a Lian Li ház fekete verziójában nincs az a pók
Amugy ennek a nagy tesója meg AMD támogató 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Tényleg jó az Aerocool kuckó. A lian li is bejön, de helyette inkább a korábbi lancool k7-es házam kérném vissza 
A legjobb persze egy Silverstone Sg03 vagy Sg05 lenne Aerocool áron 
True Success is Blonde

Ez a Qs-200 pont nekem való 
#2: Max kiforrasztod, oszt' csókolom.
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Szvsz a felső tápos házakkal le kéne már állni - legfeljebb az alsó kategóriában van még létjogosultságuk.

huh nagyon jo aron van a kis aerocool, egesz franko kucko, a felso tapelhelyezes viszont fekete pont
No Hope = No Fear

Ugyan, 30 eurért itt minden piros pont. Más kérdés, h én meg 35ért vettem a Zigmatek (xigmatek) asgardot...
Happy challenge based learning to me!
ezt a pókos dolgot nem kellene erőltetni
nagyon gagyi.
Aurea mediocritas
Ez a Lian Li néha rossz útra téved, úgy mint most is. Az ára pedig kész röhej.
Az Aerocool viszont nem rossz.
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Piros festék meg kis plexi elég húzós áron jön... 
Milyennapvan?
Valaki szóljon már a Lian Li-nek, hogy a Spider platform már elavult 
A Lian Li eleg aktiv mostanaban.
powerd by mango, no more droid

Szépek ezek a Lian Li házak, el is tudnék képzelni magamnak sokat közülük, de az árazásuk az én pénztárcámnak sajnos borzalmas.
Véleményem szerint eléggé túl is vannak árazva.

Ejj most látom Egzee megelôzött... 
[ Szerkesztve ]
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

Ha lehet majd kapni. Annó a lábam lejártam egy cm340-s házért.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Lian Li házak jól néznek ki az jöhetne 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Miért olyan répa a felső táp?
Sztem elég jó kis kuckó. Bár nem szeretem az oldalsó szellőzőket. Legszívesebben még vastagabbra csinálnám és a házak elejébe is tolnék végig valami fém hálót legalább. Eléggé veszi a gép mocskát a pickup.
Ellenben a Lian-Li elég szarul néz ki. Ez a sok trutyi-mutyi, csingi-lingi. 
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Én épp egy ilyen Aerocool házat néztem ki magamnak. A cikkben viszont a 3,5-ös meghajtóhelyek száma nem 4 rejtett. Ugyanis az HDD-ket az oldallapra lehet felcsavarozni 2db 3,5-ös vinyó vagy 3db mobil vinyó formájában. Akit érdekel hogy is néz ki ez a megoldás nézze meg a gyártó honlapján. Link alább:
[ Szerkesztve ]
@ Mi hasznosra fordította az emberiség azt az időt, amit a számítógépekkel megspórolt? @

Nocsak, a Lian-Li ráállt a Chieftek házak másolására? Mert ez bizony nem gyengén LCX-03 utánérzés...
nemdavid: Ezzel az egyoldalas vinyórögzítéssel meg is bukott az Aerocool...
Si vis pacem, para bellum.
De meg ám, pláne hogy olvastam róla tesztet, ahol megemlítik, hogy pont a hülye rögzítés miatt nincsenek túl jól hűtve a vinyók, 12cm-es légkavarók ide vagy oda. Pedig külsőre nem lenne rossz, de akkor inkább CM341!
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Engem is érdekelne miért jobb az alsó tápos megoldás? Mióta léteznek olyan tápok, amelyeknek alján van 12-14cm-es ventilátor, és ezzel is be tudnak segíteni a ház szellőzésébe. Esetleg a folyadék hűtő radiátora miatt, amit oda tennének?
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!