Ha plexi oldallapos lenne akkor máris venném megfelé
5970 belemegy?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Ha plexi oldallapos lenne akkor máris venném megfelé
5970 belemegy?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nem rossz kis ház. És árban sem vészes. Csak az oldallapok rögzítése nem tetszik. 
Lehet hogy mégis maradok az CM 690 II-nél...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Nem rossz, de egyre több bőrt húznak le ezekről a megoldásokról. Viszont érthető is, mert ebben az árkategóriában már egy csomó, hasonló ház és megoldás van.
Majdnem hogy azért nem tud döntetni az ember, mert szinte ugyanazok.
hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/

Nekem ilyen van:
nagyon hasonló csak 5 venti megy bele és 4 adnak hozzá,18k az ára, nekem ez is nagyon tetszik csak valóban a plexit hiányolom, de az ára nagyon baráti.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Szerintem jó árban van, és nem tűnik rossznak ránézésre minőségben sem.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

:: 5970 belemegy? 
A "játékos ház"-ra nekem is ez lett az első kérdésem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Jónak tűnik, s az ára is kellemes. Tetszik.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A gyártó a teljesen fekete Vs-9-cel a játékosokat célozza meg.
Miért ha fehér lenne akkor kevesebb FPS lenne, vagy félrehordana az egér? 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

A szélességet hogy adták meg lábbal vagy láb nélkül?
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
Tudni hány kg?
40€-ért nagyon jó lehet. 
Milyennapvan?
Hát nekem nem kellene. Nem valami szép
Mondjuk én nagyon rászoktam a CoolerMaster stílusára 
Az ár viszont tényleg nagyon jó 
[ Szerkesztve ]
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

tetszetős kuckó 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Pont az a jó benne, hogy nincs rajta plexi.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Nekem bejön. Sokkal inkább mint a reggeli házak... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Mire ideér ennyi vagy hasonlo lesz az ára akkor tényleg jo vétel lenne.
Reméljük nem font áron fogják váltani az eurot /345 ft egy font/
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Szép ház,ennyiért korrekt nagyon is.Lehet beszerzek egyet a közeljövőben...
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Szép, és egész jó minőségűnek is tűnik. A belső kialakítása ugyan nem a legütősebb, de ennyi pénzt még így is simán megér. Kéne
.
Te is fiam, Bluetooth?

Ennyi pénzért kategória győztes ez a ház 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
nice work, Aeroccol
De én maradok a jó öreg T40-nél.
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

Egyetértek! 
Nem tudom
de biztosan láb nélkül...
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

Ennyi pénzért ajándék.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

nem fogod megbánni a CM 690 II-est (nekem is az van, egyszerűen imádom), ez a ház amugy tényleg nem rosz és csak 40€ és nagyon hasonlít az előbb említett házra.
de mondjuk nekem ezel a kihajlított lábbakal meggyűlne a bajom, felesleges helyet vesz el az asztal alatt és a DVDromok és HDDk rögzítése sem tetszik
a kábelozást ahogy elnézem, ha elég hosszúak a vezetékek, ha elrejteni nem is, de szépen meglehet csinálni...
de ennyipénzért tényleg nagyon rendben van ez a ház, szép is és tudásban is szinte már megüti a felső kategóriát, szerintem abszolút best buy 
[ Szerkesztve ]
-=The digital artist of the darkside=-
Fizetnek hogy elvigyem? 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

az en sharkoon rebel9-em kb ugyanigy nez ki mar egy jo par eve 
arc S
nem rossz, de nem is a legjobb
.
Aurea mediocritas

Melyik 40€? A basic vagy az Advanced?
[ Szerkesztve ]

Persze. Ha elég nagy vagy akkor még egy repedt sarkú le is pippant. Ha kicsi vagy még hozzá, akkor nyalókát kapsz meg egy tapsis lepkét hozzá. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Minőségi ház és ennyi pénzért ajándék. Tessék venni!
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Nocsak, tiszta CM Centurion 590! Csak nem olyan szép... Meg azért 2010-ben egy e-sata elfért volna még az elején...
Amúgy ilyesmi talpakat külön hol lehet beszerezni? Meg kéne emelnem kicsit a centuriont mert, a táp alig kap levegőt.
shield(gun) only...

Én most vettem egy RS-9-est
csak abban van érintőpaneles venti szabályzó,előlapi sata,stb.Van lehetőség kábelek bújtatására,a saját méretében belül tágas és 15500ft ért verhetetlen! 
[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

Tetszetős házikó szép fekete, alsó tápos, olcsó. Minden megvan
[ Szerkesztve ]

ez gány 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

tényleg egész szimpi ház olcsón kb 15 forint lesz itthon 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Ennyi pénzért kiváló választás! 
Hátha 15Ft lenne, akkor elgondolkodnél az előállítási költségen 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Sokan akkor is lehet, hogy zsömlére költenék a 15forintot.
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...
az elég jó kis ház 
és hát elég olcsón vetted 
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

Nekem tetszik, jó kis ház.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--