Western Digital: a My Book termékcsalád elérte a 2 TB-os határt

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Western Digital My Book elnevezésű külső merevlemezeinek családja, hiszen mostantól 2 TB kapacitású modelleket is kínál. A cég közleménye szerint 2 TB-os tárhellyel elsőként a My book széria Studio Edition, Mac Edition, Home Edition és Essential Edition verzióit forgalmazzák.

A Home és Essential Edition jelölésű termékek 3 év garanciával rendelkeznek. Előbbi modell FireWire, USB 2.0, illetve eSATA portot kapott, és az otthoni felhasználók igényeit próbálja kielégíteni, utóbbi verzió azonban csak USB 2.0 interfésszel dolgozik, és a vállalati piacon szeretne sikereket elérni.

A Studio Editiont a Western Digital professzionális használatra, illetve videoszerkesztésre ajánlja, így öt év garanciát vállal a FireWire, USB 2.0, valamint eSATA csatolóval felszerelt termékre, ez utóbbi interfész természetesen a gyors adatátviteli sebesség miatt szükséges. A gyártó Mac Edition jelölésű változata az Apple gépekhez van paraméterezve, ám a vállalat csak egy év garanciával hozza forgalomba az USB 2.0 interfésszel felvértezett készüléket.

Mind a négy Western Digital merevlemez fellelhető a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói árak típustól függően 330 és 380 dollár között alakulnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés