ezt még eSATA-n keresztül is nem kis idő megtölteni 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
ezt még eSATA-n keresztül is nem kis idő megtölteni 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

ebben nem a "csiga" WD Green szériás vincsi van?
asszem csak 5400RPM-el pörög, ami nem sok, de a kapcitásából fakadóan még így sem lehet lassú 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Miért volna a Green széria csiga, mivel dinamikusan változtatja a fordulat számot 5400 és 7200 között terheléstől függően és nem hajtja szét a motort fölöslegesen??
Szóval nem igazán értem, ráadásul az új széria már igencsak jó sebesség adatokkal bír.
Több ismerősnek is van és mind megvan vele elégedve sebességileg, és arról nem beszélve hogy kimondottan halkak, főleg ha olyan helyen akarod használni ahol nem jó ha éjszaka hallani lehet a hangját.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

" .... A gyártó Mac Edition jelölésű változata az Apple gépekhez van paraméterezve, ám a vállalat csak egy év garanciával hozza forgalomba az USB 2.0 interfésszel felvértezett készüléket. .... "
éseztmostmér'
még firewire sem?
USB 2.0 -val telemásolni szerintem (sacc.) 60-70 óra lenne ...
akárkivót'tevótá

"mivel dinamikusan változtatja a fordulat számot 5400 és 7200 között terheléstől függően"
Fixen 5400-as, nem változtatja a fordulatszámot, ettől függetlenül tényleg nem lehet "csigának" nevezni a Green szériát sem, a nagy adatsűrűségnek köszönhetően.

Pedig változtatja a fordulatszámát nézd meg a gyártó oldalán a green sorozatot.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

ezt kérdeztem, a puszta mérete miatt is gyors, de kíváncsi lennék mit tudna 7200-es fordulaton (vagy esetleg 10000resen
)
kizárt dolog hogy aludni tudjak akár egy árva vinyó mellett is
(amikor a külső sata / usb konverteren bekapcsolva maradt egy vincsi a lekapcsolt gép mellett, sem tudtam elviselni)
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
az olvasófej meg dinamikusan változtatja az alakját, hogy mindig ugyanolyan messze legyen a tányéroktól a dinamikusan változó sebesség miatt.
nem volt képük ráírni hogy 5400-as, így a termékcsaládra mondják, hogy 5400-7200.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Tudod az a gond, hogy a gyártó kamuzik, ez csak marketing, tesztekben is kimutatták, hogy fix 5400-on forog.

"Western Digital: a My Book termékcsalád elérte a 2 TB-os határt"
Ezek szerint nagyobb példányokra már nem is számíthatunk? 

Ohh, minek, hiszen 640kb memória is elegendő mindenhez 
Nah de viccet félre téve, ez csak marketing maszlag, pár év múlva ez is csak töredéke lesz az akkori nagyokhoz képest, most viszont még tényleg izom 
.::www.megadanceradio.hu::.
Miért ne számíthatnánk, a jövőben?
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Mert "a My Book termékcsalád elérte a 2 TB-os határt". Vagyis nincs tovább.
Ez csak egy cím, tájékoztatás... Nem kell szőrszálhasogatónak lenni.
Vagy te már tudsz egy olyanról hogy ennyi volt nem fog tovább fejlődni egyetlen HDD sem?
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

raidba 4tb ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Már régen elérte, a WDH2Q20000E már fut egy ideje, a WDG2NC20000E meg már ki is futott...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
A cikkben a My Book termékcsaládról van szó, nem arról hogy a HDD-k fejlődnek-e tovább vagy sem. Másfelől miért ne érdekelhetne hogy mi a maximális kapacitása?
Köszönöm. De ez az infó nekem nem jött le a cikkből.
Ezek szerint tényleg nincs tovább? 
De, biztosan lesz tovább, én azt akartam csak mondani, hogy a 2TB-s határt nem most érte el a WD, mert már kb fél éve árulunk Mybook szériás 2TB-s külsőket.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Már egy ideje tervezem hogy beszerzek egy My Book-ot backup tárolónak, mert nagyon macerás hogy az ember pakolgatja a gyakran használt cuccait tátoló merevlemezeket egyik gépből a másikba. Bár két 1TB-os WD Green-en van most is (,) ami lényeg... 
Az eSatás verzió jól jönne, úgyis backupolni szeretném a mostani másfélterás Seagate vincsit, mivel azt mondják az okosok hogy hibás a firmware és nem fog működni (egyelőre még kifogástalanul megy), viszont ha hibát vétek firmware update közben, akkor elveszhet az összes adatom 
rootkiller: Ha nincs kéznél PC, akkor kifejezetten hasznos egy ilyen
Notis vinyók még azért elég messze vannak ettől a kapacitástól 
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Érdekes a cikkcím, amúgy nem vagyok híve a külső merevlemeznek, de valamire biztos jó.
Ugyan arra mint a belső, csak ez kívül van 
Hű ez elég komoly, eSata, FireWire, ami kell
Hajrá WD 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

ettől a cáfolattól 3 másodpercre a tenyerembe temettem az arcom.. 
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Az országnak is van határa, de tovább lehet menni. 
De ha úgy jobban tetszik, a "határ" szó helyébe helyettesítsd be az állomás v. mérföldkő szavakat. Vagy tedd elé azt, hogy lélektani.

A címmel szerintem az a probléma, hogy túl fellengzős. Igazából nem beszélhetünk határról, mivel az valami olyasmit jelképez, ami elválaszt két tartományt, amelyek között szignifikáns különbség van. Az országhatár ilyen. A PC-architektúra számára az 1 MB ilyen volt (akkor fogyott el ugye a 20 címbittel megcímezhető tartomány).
A hordozható vinyók számára a 2 TB-os "határ" kb. a hova szarjak kategória. Amióta a hardverpiacot figyelem (az pedig már jóval 10 év fölött van), a vinyógyártók rendszeresen jönnek ki újabb, nagyobb kapacitású modellekkel, majd ezeket ők, vagy más gyártók beletuszkolják egy műanyag vagy fém tokba, és USB csatit biggyesztenek rájuk. Tehát az, hogy most már 2 TB-os külső vinyó is van, az igazából nem hír, és főleg nem határátlépés.
Ugyanez hatványozottan igaz a "lélektani határ" kifejezésre, ami még helytelenebb lett volna a cikkben. A külső vinyók kapacitásának, pont a fentiek miatt, nincsen lélektana. Az olajárnak, az euróárfolyamnak, vagy a gyereked tanulmányi átlagának van.
Szóval az én bajom a cikkel az, hogy a bolhából csinál elefántot. Ez nem jellemző a Prohardverre.
Márpedig sokkal inkább lélektani határ, mint bármilyen más... Egyesek szíve ezen is megdobban, hogy "Hú, ez már nem holmi 1.x TB, hanem 2! (Ott, az asztalom tetején, a kezemtől pár centire!)". 
[ Szerkesztve ]
Csak mint mondtam, pl a Studio Edition-ből már minimum fél éve van 2TB-os verzió...

Csak abban 2 db 1 TB-os HDD volt...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
De a hir szerint most érte el a 2TB kapacitást a termékcsalád, nem azt irták, hogy mostantól raknak bele 2TB-os vinyókat, és az előbbi állitás nem igaz.

Azt ugy hivjak hogy My Book Studio Edition II, es nem ugy, hogy My Book Studio Edition...
.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
De ettől még ugyanúgy a My Book termékcsalád tagja, és ha a cikk cimét elolvasod, ott is az szerepel, hogy "My Book termékcsalád"
Aztán ott van a már kifutott WDG2NC20000E My Book World edition is, szintén 2TB kapacitással...

Na igen, a cikk címe nem kicsit sántít
2TB My Book már viszonylag régóta kapható.
Mondjuk egy olyan szerényebb cím mint: "Western Digital: Már 2 TB-os merevlemezekkel is készül a My Book termékcsalád" is elég lenne a ph! olvasóknak 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

A nagy tapsikolás közben hadd kérdezzem meg, hogy ez még mindig abban a vacak műanyag tokozásban érkezik, amiben 25 fokos szobában 1 óra alatt 62 fokra melegszik a winyó? El is adtam gyorsan... ne nálam menjen tönkre.
Bár akkor még nem green winyó volt benne, az kevésbé melegszik.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Ez még nem biztos... 

Remek hír, már csak azért is mert így a többi kisebb széria ára még egyet ugrik lefele 
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
Már kapható egyébként a WDH2NC40000E 4TB Office edition is, 630$ a beszerzési ára...
Elterjedhetnének már jobban a 2TB-os vinyok mert 20 ezer alatt szeretnék venni 1TB-osat!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Ha nem lenne ilyen gyenge a Forint, most is vehetnél. 

De ebben a helyzetben most arra jatszunk, hogy dollarban es euroban is olcsobb legyen... 
Azt én is szeretnék.... 
Ezek külső vinyók csak PC-vel együtt mennek? Pl. csak a fényképezőt nem tudom rádugni hogy a HDD-re másoljak ugye?
Milyennapvan?

Ezekre nem, de vannak ilyen mobil (sajat akksival ellatott) fotobank HDD-k is.
Anpson Digimate 1202 fotobank
Vosonic VP 5500 120GB fotobank

Milyennapvan?

Akkor most a Studio-ban Green van? (1 TB-sban?)
cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
Hello
vettem egy WD mybook 1tb külső vinyót de miért van az hogy 5-6 gigánál nagyob mappákat nemtud másolni? vagy egy fájlt ami adott esteben egy DVD képfájl mondjuk ISO és 5giga gelettvan és nemtudja másolni hanem kiirja hogy nicns elég szabd hely a lemezen stb... pedig még va nrajta 800gb szabad hely..
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu