Hirdetés

WayteQ XTAB-8Q és XTAB-7Q táblagépek GPS-szel és magyar tartalmakkal

A WayteQ Europe két új készülékkel bővítette tabletkínálatát. A 7"-es XTAB-7Q GPS és a 8"-es XTAB-8Q GPS egyaránt négymagos 1,3 GHz-es Mediatek MTK8127 SoC-cal, 1 GB RAM-mal és Android 4.4 rendszerrel érkezik, a megjelenítésről pedig IPS érintőkijelző gondoskodik, a kisebbik modellben 1024x600, a nagyobbiknál 1280x800 képpontos felbontással. A 8 GB-os belső memória mindkét készülék esetében 32 GB-ig bővíthető MicroSD kártya segítségével.

WayteQ XTAB-7Q
WayteQ XTAB-7Q [+]

A táblagépek navigálásra is használhatóak, hála a beépített GPS vevőnek, és a külön csomagban megvásárolható SYGIC 3D Teljes Európa szoftverrel pedig 45 ország térképe is elérhetővé válik, élettartam szoftver- és térképfrissítéssel. Az összeállításból nem maradt ki az IEEE 802.11b/g/n szabványú Wi-Fi és Bluetooth 4.0-s átvitel, az FM-rádió, valamint az előlapi 0,3 megapixeles webkamera, illetve az XTAB-8Q egy 2 megapixeles hátlapi kamerát is kapott. A tápellátásért a kisebb modellnél 2400, a nagyobbiknál 4500 mAh-s akkumulátor felel.

,

WayteQ XTAB-8Q
WayteQ XTAB-8Q [+]

A WayteQ továbbra is nagy hangsúlyt fektet a magyar tartalmak egyszerű hozzáférhetőségére, így mindkét gépen megtalálható a MinDigTV alkalmazás 9 tévé- és rádiócsatorna kínálatával.
Ugyancsak előretelepített formában érkezik a WayteQ Táblamagazin alkalmazás is, 20 díjmentes, rendszeresen frissített online folyóirattal és magazinnal, újdonságként pedig a fuso Prémium alkalmazása is jár a táblagépekhez. Ez számos magyar nyelvű filmhez és sorozathoz biztosít díjmentes hozzáférést, valamint 14 napig szintén díjmentesen elérhető vele az elmúlt néhány év igazi sikerfilmje is.

fuso
fuso [+]

A WayteQ xTAB-8Q GPS hazánkban ajánlott bruttó 32 900 Ft-os, míg a WayteQ xTAB-7Q GPS 24 900 Ft-os fogyasztói áron kerül forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés