A világ egyik legvékonyabb projektorát mutatta be az Asus

A piko projektorok közül az egyik legígéretesebbnek az Asus által bemutatott P1 tűnik, hiszen a rokonaival ellentétben, itt már egyáltalán nem kell olyan nagy kompromisszumokat meghozni a képminőséggel kapcsolatban.

Asus P1
Asus P1

A WXGA (1280x800) felbontás mellé 1600:1 kontrasztarány, és 200 ANSI Lumenes maximális fényerő társul, ami azt sejteti, hogy már egész jó képet kaphat a felhasználó a segítségével. Ráadásul az eszköz képes akár a kétszáz hüvelykes képátló létrehozására is, mindezt két méteres vetítési távolság esetén. Az RGB LED technológiát alkalmazó modell lámpája 30 000 óráig bírja a strapát.

Helyet kapott rajta egy 2.0 USB port, egy kompozit, illetve egy D-Sub csatlakozó, valamint az integrált kártyaolvasót sem spórolták le róla. Ez utóbbinak köszönhetően a felhasználó közvetlenül, mindenféle egyéb eszköz bevetése nélkül jeleníthet meg állóképeket. Az egészen kicsi, 113 x 128 x 33 mm-es projektornak nincs szüksége bemelegedési időre, bekapcsolás után azonnal harcra kész. Az Asus P1 egészen életképes darabnak tűnik, kár, hogy a megjelenés időpontjáról, illetve az árról nem szolgált információkkal a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés