ha kihagyták volna a tökfelesleges mp3 lejátszót belőle, de egy picit komolyabb projektort tesznek bele, akár még vennék is.. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Sefter
(őstag)
ennek így mi értelme van 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

eziskamu
(PH! addikt)
Vagy pakoltak volna bele jpeg és valami kezdetlegesebb videó támogatást, még akár úgy is, hogy konvertálni kell, mint egyes MP4+ lejátszóknál és telefonoknál.

elefant
(HÁZIGAZDA)
S.E.M.M.I.
olyan mintha keresztenének egy kombájnt egy helikopterrel
[ Szerkesztve ]

cszn
(őstag)
Az öszvérek vérvonala elég rövid szokott lenni. 
Az, hogy a 4-es 6-os Dolcsegábbána különítménye most már videodisco-val is szórakoztathatja a jónépet. A kép minősége pont passzol a már megszokott "dobozból üvölt Lady Gaga" hangzáshoz és az sem nagy baj, ha nincs szinkronban. Attól még raj.

elefant
(HÁZIGAZDA)
nem is raktam be a vállalat saját promóciós fotóját, mert már olyan vérlázító volt. egy kishölgy fogta a kezében a projektort, és mint egy elemlámpával világított vele a falra, a képen persze a legjobb barátai pózoltak, mellette meg hallgatta az mp3-at és táncosan kidugta a fenekét.

elefant
(HÁZIGAZDA)
mondjuk az kegyetlen jó lesz, ha azok a népek elkezdenek vetítgetni. már tényleg más se hiányzik.
Megnéztem. A kompozíció címe: "Házibuli képzelt barátaimmal"
re: #8: akkor azt képzeld el, hogy ebbe raknak még egy GSM modult is, és kész a mobil 0.facebook.com
[ Szerkesztve ]

flexxx2
(tag)
biztos szert tettek valami raktáron rohadó elavult cuccra, gondolták rakna bele mp3at akkor jobban veszik

elefant
(HÁZIGAZDA)
DDDD
brutál az a kép... a parasztvakítás tökéletes definíciója
az ilyeneket maximum egy mobilba tudom elképzelni, amikor esténként egy fényképet az ágyban fekve már nincs kedved megnézni 
A mobilnak (úgy általában) van kijelzője. Nézheted azon.

flexxx2
(tag)
Most már én is megnéztem 
Már van ilyen telefon.Volt is a mobilarénán teszt.

S*Tom*
(senior tag)
Én nem vennék még hasonlót sem, de nem semmi ötlet.

mintAdarab
(kvázi-tag)
Nemcsak az MP3-at, de a projektort is kihagynám belőle, úgy kevésbé lenne átverés... 
Egyébként az LCD levesz 95%-ot a fényerőből? Egy átlagos 1W-os fehér LED is kiad magából 100 lument. Vagy ezt így nem lehet számolni?

Duree
(PH! addikt)
Hát ez meg mi?5 ansi elosztva egy 2 méteres átméröre,szerintem semmi sem fog látszódni belöle.Kár ilyeneket gyártani

elefant
(HÁZIGAZDA)
jaja, csak akkor működik, ha megteremted a Tökéletes Sötétet.
viszont a kutya se akar házimozizni 640x480-ban.

Cs_Laci
(senior tag)
A kompozíció címe: "Házibuli képzelt barátaimmal" 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
én úgy gondoltam hogy nem kijelzőn, hanem mondjuk a falra kivetítve nézni

macilaci78
(PH! addikt)
Az ide illő youtube-os szaroknak pont elég ez is.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...